Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[UNDETECTED] Adrenalina™ D3D Cheat v2.6

AdrenalinaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przedstawiam Wam moją najnowszą wersję cheata !

ChangeLog:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
27.09.2011 - Adrenalina™ D3D Cheat v2.6

Od Autora:
Wszelkie błędy, problemy, crashe mojgo cheata proszę zgłaszać mi na PW !
Do prawidłowego wypakowania cheata użyj 7zip !
Hasło do paczki to: AdrenalinaPL

Dodano:
- Blind Bullet Ammo
- Blind Bullet Medic
- Broken Sunset Ammo
- Broken Sunset Medic

Przypominam:
Hasło do paczki to: AdrenalinaPL
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Screen:

adrenalinad3dcheatv26.png

Skan:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/a6cb40689b1b6f892fd539e3569241e436d59b52

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=e23fa0d2193159defe8a5df71f50a8ec329a1602e079185563e60fbd5ca981bd-1317078742

Download:

http://hotfile.com/dl/130795146/a87c53c/Adrenalina_D3D_Cheat.zip.html

Zakaz dawania na inny download !

Hasło do paczki: AdrenalinaPL

Jeżeli mój hack Ci nie odpowiada, od razu wyjdz z tego tematu !

Opublikowano

Super hack, masz + za dubrze wykonaną robotę. Jeszcze trochę i będziesz lepszy od sirosix'a chyba jedyne czego ci brakuje to Zombie OPK. Hack oczywiście działa idealnie.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Daje +, jestem pewny, że działa. ( jeszcze nie testowałem)

A tak w ogóle ram na wersji 2.3 i jeszcze ani razu nie miałem crascha, nie laguje i od czasu tamtej wersji nie musiałem szukać hacków. Teraz sprawdziłem newsy si stwierdziłem, że pobiorę nową wersję.

1325845644-U48159.gif

Co było nie tak z moją sygnaturą?

Opublikowano

Cześć, nie wiem czy tu pisać. Otóż mam Win7 x86 (32 bit), uruchamiam jako admin, pojawia się wszystko pięknie, aczkolwiek nie mogę żadnej opcji włączyć. Klikam na "Show" i nic się nie dzieje. Wiesz co robić?

Opublikowano

Cześć, nie wiem czy tu pisać. Otóż mam Win7 x86 (32 bit), uruchamiam jako admin, pojawia się wszystko pięknie, aczkolwiek nie mogę żadnej opcji włączyć. Klikam na "Show" i nic się nie dzieje. Wiesz co robić?

Spróbuj zmienić injector

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

Nie klika się tylko strzałkami operuje..

ja mam crasha po 4 minutach gry

Zmień Injector..

No ładny cheat.. Ale po 20 minutach grania crash..

Lap plusika.

Ty też zmień injector..

Opublikowano

u mnie to samo crash po ok 20 min, ciagle ale do tej pory nic takiego nie bylo, dopiero teraz sie zaczelo, brakuje mi tu troche GPS ;D ale wg mnie najlepszy hack

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...