Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziura w drzwiach

Papa Smurf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo forumowicze znowu wpakowałem się w problem :D

Ostatnio pod wpływem emocji uderzyłem pięścią w drzwi od łazienki i powstała dziura

(identyczna jak na tym obrazku tylko znajduje się na środku drzwi i jest większa)

c808f9f6621986e1m.jpg

Drzwi są bodajże z takiego samego materiału jak na zdjęciu, są puste w środku dlatego z łatwością pojawiła się dziura.

Teraz muszę naprawić szkody bo laska drze na mnie pape :P

Zastanawiałem się jak by to naprawić, jedynie co przyszło mi do głowy do kupić piankę montażową, napryskać do środka, poczekać aż zaschnie i później za pomocą szpachli i gładzią gipsową wyrównać no i pomalować całe drzwi farba akrylową ale pewnie i tak będzie widać, macie jakieś inne pomysły?

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Umiejetnie gipsikiem , ale tak zeby warstwa gipsu nie wydostawala sie na zewnatrz drzwi. Pozniej przejechac biala farba i juz . PS. Czy to realne zdjecie ? Jestli tak to widac ze jest na dole drzwi o.O

Opublikowano

U nas w szkole deskami to zabijali ahhaahhaha.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Tak jak napisałeś, napchać tam pianki, wyrównać, przejechać szpachlą, papierem ściernym wyrównać, pomalować tą "śliską" farbą i nie powinien zostać żaden ślad po uderzeniu.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Zrob tak jak napisales, nawet jak olejna dziabniesz to nie bedzie sie rzucalo w oczy, a czy ta sliska farba to akrylowa - nie wiem.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Ja tak samo w szkole w tamtym roku zrobiłem, gościu wziął do środka czegoś nakładł i szpachlą zaszpachlował, następnie pomalował farbą niebieską. Ale i tak rozleciał się ten gips po kilku dniach, najlepiej kup nowe drzwi.

fs_pc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...