Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

next misja 0/5 na blogu pisze

Po przejściu 28 czasoprzestrzeni idziemy do Teodora Tipp odebrać zadanie "Walka rywali". Potem idziemy porozmawiać z Malcolmem Mix. Prosimy go o perfumy do śledzenia. Żeby Malcolm Mix mógł wytworzyć perfumy zbieramy dla niego z Łąk Nosville 30 Pachnących Traw. Potem dostarczamy Malcolmowi Mix Słonecznej Wody ze studni na Terenach Zachodnich Kopalń (potrzebna 1 Pusta butelka). [[[[[[[[[Następnie zbieramy od Słabych Ziołowych Mandr 20 Kwiatów Mandra.]]]]]]]]]]]]] Teraz idziemy odebrać perfumy od Malcolma Mix. Teraz dostarczamy perfumy Teodorowi Tipp, żeby ten nalał je na etui od miecza Toma. Dostajemy siatkę (nie znam nazwy), punkty doświadczenia i profesji. Teraz idziemy do Wejścia do Świątyni Fernon po to, by zebrać Szperacza.

Teraz idziemy do 29 czasoprzestrzeni. Ta czasoprzestrzeń jest łatwa bo w 3 pokojach trzeba tylko przetrwać, a w ostatnim pokoju po prostu idziemy do wyjścia.

Jestem tam Gdzie [[[]]]]] lecz nie wiem czy to ta misja bo zabijam mandr z 10 i nic;d

Zrobiłem. Ta misje.

Moglibyście podpiąć ten temat?I zmienic temat na

Misje-Pytania.

Edytowane przez komarson