Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zainteresował mnie język visual basic i kieruję do was pare próśb i pytań.

1. Czy takim językiem łatwiej będzie pisać cheaty/boty do gier typu metin2 czy counter strike ? Lepiej od autoit ?

2. Jakiś tutorial ? Piszę na necie i jakieś angielskie mi wyskakują .

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

1.1 Nigdy nie zaczynaj nauki od programowania cheatów.

1.2 AutoIT zapewnia Ci lepszy start, jeśli chodzi o naukę programowania.

1.3 Jeśli chcesz nauczyć się programowania, najpierw naucz się angielskiego.

2. Odsyłam do punktu 1.3 :)

Powodzenia.

Opublikowano

"1.2 AutoIT zapewnia Ci lepszy start, jeśli chodzi o naukę programowania."

A co niby w programowaniu jest trudnego?

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

AutoIT mam dobrze opanowane .

Znalazłem visual basic w excelu ( to to samo tak ?)

Angielski umiem (zawsze jest google tłumacz ^^)

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

VBA to po prostu biblioteka do pisania makr dla Excela i Word'a...

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czytałem wypowiedzi panów powyżej i nieźle się przy nich uśmiałem ,więc tak:

AutoIT został stwożony do tworzenia botów.. vb.NET jest moim zdaniem lepszy i "trudnością" w nauce dorównuje AutoIT , ale jest bardziej rozwinięty.. Niestety jest mało do niego poradników.. Ale napewno sobie poradzisz :D

ps. Cheaty do metina zrobisz w vb.NET gdyż to nie jest trudne..

Z poradnikami jak już mówiłem

pozdrawiam

POMOGŁEM? DAJ +!

Opublikowano

Aimboty, wallhacki polecam w c++, znajdziesz więcej tutoriali oraz sourcecodów więc szybciej możesz zacząć te rzeczy które chcesz. Jeszcze 1 bez angielskiego ani rusz. Czemu? Przykład:

Programik Visual Basic

To jest ukryta treść, proszę

po polsku brzmi

To jest ukryta treść, proszę

Mam nadzieję, że mnie zrozumiełeś ;)

BlackShot

sergeantmajory.png

Vectorek

Klan: Aeria

• Dodaj nową pozycję...