Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piłka Nożna

ShaKes15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, otóż mam problem. Lubię grać w piłkę, zapisałem sie do klubu w moim mieście, dobrze sie kiwam, ogolnie dobrze gram. Lecz mam taki problem. Nie mam siły w nodze. Za polukarnego ( nie wiem jak sie pisze ) nie moge dokopnąć, a jak mi najdzie i kopne, to ledwo ledwo doleci. Jak byłem mały to ciągle grałem flakiem. Teraz piłki są napompowane. Co zrobić ? Jak zwiększyć siłe w nodze. Nie mówcie mi żebym dużo grał i kopał, bo od ponad roku gram prawie codziennie w piłkę i nic, jak kopałem tak kopie.

Pzdr, czekam na pomoc

65994253024037513199.png
Opublikowano

Zacznij ćwiczyć co w tym dziwnego ?

Siłownia domowa lub profesjonalna - i ostro bierz się za nogi ... Nic innego nie wyczarujesz .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

skoro duzo grasz w piłke to dziwne ze nie masz siły w nodze... to właśnie od takich rzeczy sie ją nabywa.

moze jestes poprostu chudy i nie masz sily mocno kopnac? nabierz masy?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

1.mnialem ten sam problem ale ja mnialem "gorszy" problem poniewaz bylem bramkazem gralem w lks"ie i bylem w podstawie bo bylem najlepszy ^_^

zaczelem trenowac zaglowanie, pojakims czasie zauwazylem ze niemoge uderzac prawie jak to mowicie z "kazia" tylko technicznie

wiec kiedy wykopuje pilke to kopie jakby w ziemię (spojenie ziemi i pilki) i jest spoko daje rade do polowy boiska doleci:)

2. mozna tez kiedy bedzie jeszcze sie turlala w twoja stronę bedzie mocno strasznie mocno ale jesli zezujesz (...)

wiec duzo graczy ma ten problem

Trenuj noge:)

i nie wal tyle:)

Opublikowano

Biegaj to hartuje nóżki musisz piłke kopać nawet jak nie dolatuje z całej siły a stzrały będa mocniejsze. Ja akurat nie wale petard jakichś na bramke ale umiem grać i wystarczy troche techniki. Strzelam piłka leci w miare szybko celnie i w góre.Chyba umiesz kopnąć piłke żeby leciała w góre i nieco precyzyjnie mistrzu.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

To jedz więcej to będziesz miał siłę w nogach.

@Top. Właśnie zrób tak jak inni mówią, idź na siłownię i podnoś ciężarki na nogach itp.

Opublikowano

Po podciąganiu ciężarków na nogach będziesz miał bombę, że siatki będziesz rozpierdalał.

A myślisz, że jak bramkarze ćwiczą?

OndteAw.png

Opublikowano

Po podciąganiu ciężarków na nogach będziesz miał bombę, że siatki będziesz rozpierdalał.A myślisz, że jak bramkarze ćwiczą?

Ty chlopie nie widziales jaki wysilek musza wniesc na boisko bramkaze to jest 2x wiecej pracy od zawodnika w polu bramkaz zanim sie rozciagnie...

Jesli wpusci gola musi przyjac to spokojnie ze bedzie wysmiewany wiesz xD;) wisz jak jist hehe

@Mroziak wcale nie ... poogladaj sobie bramkazy poczytaj posluchaj koment swoich kolegow...

a o wysilku to ja jeszcze za malo powiedzialem

Opublikowano

Ty chlopie nie widziales jaki wysilek musza wniesc na boisko bramkaze to jest 2x wiecej pracy od zawodnika w polu bramkaz zanim sie rozciagnie...

Jesli wpusci gola musi przyjac to spokojnie ze bedzie wysmiewany wiesz xD;) wisz jak jist hehe

Ciekawe jak Wy gracie w piłkę. Śmiejecie się z bramkarza jak przepuści gola? Lol.

I z tym wysiłkiem też przesadziłeś.

Za wysoka.

Opublikowano

A to nie jest przypadkiem tak, że siłę musisz wyprowadzić z całego ciała, a nie np. z samej nogi? Może Ty tego nie umiesz.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

No i po raz kolejny jesteśmy świadkami niespotykanego zjawiska !

Mpc forum to forum wprost niewyobrażalnie przepełnione niewyobrażalną ilością ekspertów z wielu dziedzin !

To nie jest MPC forum , TO JEST MULTI MEGA EXPERT FORUM !

Dziękuje kochani, wzruszyłem się. :(

63989389769756300986.png

Opublikowano

MPC Forum stało się od dziś forum do pomocy ogólnej. Gratulejszyns.

Napierdalaj sucharów nogami.. jezus kurwa..

Znowu te problemy, już mnie zaraz Rokoshou będzie mielił :D

Jebać.

Po prostu, śmigasz na siłowni jak pisałem wyżej + ogranicz słodycze.

OndteAw.png

Opublikowano

Ja bym biegał, biegając praktycznie wszystko trenujesz po trochu i wydaje mi się, że to by ci pomogło. Grałem kiedyś w klubie, ale na bramce :s

Polecam na MPCforum otworzyć dział pomocy zdrowotniej i pierwszej pomocy :)

Opublikowano

MPC Forum stało się od dziś forum do pomocy ogólnej. Gratulejszyns.

Napierdalaj sucharów nogami.. jezus kurwa..

Znowu te problemy, już mnie zaraz Rokoshou będzie mielił :D

Jebać.

Po prostu, śmigasz na siłowni jak pisałem wyżej + ogranicz słodycze.

Co mają kurwa słodycze do jego pary w nodze

63989389769756300986.png

Opublikowano

Hantle(?) na nogi, po kilkadziesiat podciagniec na dzien (jakies 5 kilo, co tydzien zwiekszasz o 5 kilo)

Tylko nie przesadz , mozna kopnac tak pilke ze zlamiesz noge :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...