Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]jak szybko expić i dlaczego oraz jakom broniom na jakim poziomie?

norlik10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteś Moim Bossem .

Początki M4A1/Ak-47

do bp

Potem Scar-l/Ak-47 dp

G36/UMP + L96A1

I zostan najlepiej przy tych broniach nauczysz sie skilla :D

Potem mozesz chytać się F2000 jak by ci sie znudziły tamte bronie choc nie radze.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

kolega up on che wiedziec jak expic

juz ci mowie

jak masz nowy lvl to dobij ssg1 czy tam sgt zrob wszytkie 3 joby kazdego dnia bardzo latwe...

za 1 dostaniesz exp bonusy lub gp ;p zawse mi gp leci

potem 2 masz bronie w nim jest taki kalach mg2 czy jakos tak jego wez potem kup miny i zamiast granata to dawaj miny potem na back pack a daj se law kup ja najlepiej i jestes rdy jesli nie chesz law to granat

3 misja dostajesz merce bardzo dobrze bo 2 merce ( baba i chlop) daja 10% i -10 proctecion inne na odwrot

no i zapraszamy na quartine to jest najlepszy zestaw na showdown i overdose bo male mapy i zawse sa te gry na jakim channelu i zrob se kd mniej niz 0.90 i idz na sever delta 10% wiecej expa i gp czyli 10% i mzoe z 1 misji 100% exp 10x czyli na 10 gry i tak codzienie i mamy lvl ja tak teraz robie

jesli chesz np na two twoers to zamaiast law/granata daj se shotguna i nie camp za dlugo tylko tak z 20 sec biegaj skacz z miescja 1 do 2 i znowu mozna campic na 10 sek tak skacz i uczekaj zeby zombi cie nie zainfekowal na two towers skakanie i ucziekanie jest najlepsze bo overdose ma safe room i wide a showdown ma taki dach i tam z kazdym campisz. lice na 5 i - ;p jesli pomoglem ci poprosze -5%

Xo70x czy jakos mu tam xD GM mowil ze moge miec -% za pomoganie i za tuty ;]

Opublikowano (edytowane)

-5% moga dawac admini zavetti moderatorzy itp. Od autora tematu unwarna nie dostaniesz.Jemu nie chodziło o expienie :D Pisałem z nim na pw.

Ważne monmenty : SSG2 Czarny granat musisz kupić to koniecznie tak do topicu ;)O MY LOVE ZROBIŁEM FAIL BLACK NADE FAKTYCZNIE OD SFC2 NO TO Mega -_-.. Dowód na to ze kazdy pomylic sie moze ;)

///jakie wyróżnieni -.-. Warnują jedynie globale, admini i moderatorzy dzialów, w tym ja jako mod ca.

Edytowane przez nn49261111

Opublikowano

Najlepiej żebyś miał jak najwięcej speeda wtedy będzie cię trudno trafić podczas ucieczki. Dobra broń polecam G36E i dobra snajpa WA 2000. Trzeba grać, grać i grać żeby być dobrym.

Opublikowano

-5% moga dawac admini zavetti moderatorzy itp. Od autora tematu unwarna nie dostaniesz.Jemu nie chodziło o expienie :D Pisałem z nim na pw.

Ważne monmenty : SSG2 Czarny granat musisz kupić to koniecznie tak do topicu ;)

zavati zawse zaglonda tematy wiec taki glupi nie jestem pisalem do niego a ze juz pisal do ciebie na pw ze nie chodzi o expienie to jego wina ze zly tytul

[pytanie]jak szybko expić i dlaczego oraz jakom broniom na jakim poziomie?

moj 800 post :D

Opublikowano

"Ważne monmenty : SSG2 Czarny granat musisz kupić to koniecznie tak do topicu"

nn to z cb niby taki pros a nie wiesz od jakiej rangi jest big nade ? xD

Big nade jest od sfc 2 a light vest sfc 1

na początek polecam m4a1 (dostaje sie za 2 joba )

potem g36e na sgt

potem jeszcze raz g36e xD

no i light vest gdy wbijesz sfc 2

potem jak bd miał msg 2 kupuj combat beanie

na csm 4 military bandana

a teraz rób sobie joby i zakładaj merce ( za ostatnia misje sa)

sygnack.png

Opublikowano

jeśli nei chcesz expić legalnei słyszałem o sposobie że masz passy + 200% exp'a i grasz cały DZIEN na recruit i możesz wbić 1lt jak dobrze umiesz grać i masz duże passy ( Polecam godziny 19-20 )

gdy tra oczywiście event

Opublikowano (edytowane)

@UP żeby wejść na recruit trzeba mieć range R on juz gdzies pisał ze ma SGT.

Po 2 Nie ma exppasów poniewaz konto ma zalozone po evencie.

Po 3 expy na Qr zostały zmniejszone ale to juz wiesz jak kazdy chyba o.O

Po 4 musiałby czekac do niedzieli i od 19 - 20 bić lvl znajsc pokoj dobry na Recruit serv co jest niemozliwe poniewaz sa tam same nooby i zombie by wszystko wygraly.

Po 5 ciekawe jak wbije 1 lt w godzine.

Po 6 cały dzien grania na Recruit nie przyniósł by jakis mega owocnych efektów.

Edytowane przez nn49261111

Opublikowano

Kolego nie chciałbym się czepiać ale weź poćwicz pisownię, strasznie dużo błędów robisz. A tak do tematu to najlepsza na początek jest G36E, moim zdaniem świetna broń ale już ci ją polecili, dobrze ją uzupełnia broń snajperska L9A1 :) To na początek a później świetną bronią przynajmniej dla mnie jest M416, chyba że będziesz wolał bronie smg to wtedy P90. Pozdrawiam :)

29334.jpg

24026.png

31582.png

Pomogłem Daj +