Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polskie filmy.

NajnowszyKox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym się dowiedzieć jaki jest poziom polskich filmow.

Czy sa one fajne z akcja,dreszczykiem,humorem?

Oczywiscie chodzi mi o porownanie wszystkich filmow jakie znacie

Jesli mozecie to prosze was o :

-Podania waszego najfajniejszego filmu/programu

-info o filmie

-wypowiedz o polskich filmach

-porownanie z innymi krajami

Chce znać wasza ocenę/opinię ponieważ musze do 1 grudnia zrobic wykres...

(PISAC WSZYSTKO CO WIECIE!!!)

xD

Prosze o niezapisywanie bezsensownych nie na temat komentarzy.

Przyklad.

Moim najfajniejszym programem jest Linia zycia bo...

Opublikowano
Amerykańskie biją na łeb Polskie.

Kogo ty do Amerykańców porównujesz? o.O

Już ruscy albo rumuni jacyś robią lepsze filmy niż polskie.

@

Ameryka bije każdego na ryj, co dopiero taką Polskę której poziom filmowy sięga niżej niż dna.

Polskie kino? huh?

Kariera Nikosia Dyzmy

Kiler, Kilerów dwóch

Noi ew, Ciacho.

Reszta to dno. Polska nie zna się na niczym jeśli chodzi o filmy, a zwłaszcza te zajebiste komedia którymi myślą, że zawojują świat.

A więc.

Akcja 0/10

"dreszczyk" 0/10

Humor 0,5/10

PS: Nie polecam polskich filmów to strata waszego czasu.

; )

Opublikowano

więc.

Akcja 0/10

"dreszczyk" 0/10

Humor 0,5/

: Nie polecam polskich filmów to strata waszego czasu.

Niestety z humorem sie niezgadzam :)

jest duzo programow na polsacie:)z humorem

Opublikowano

Polecam stare, czli starsze niż 15 lat polskie filmy. Są one często naprawdę śmieszne (w przypadku komedii). Niczym nie dorównują im beznadziejne filmy, które są od jakiegoś czasu. Teraz Polska nagrywa takie cholerne badziewie, każda kolejna komedia gorsza od poprzedniej... Jesli chcesz jakies nowe filmy, to w Polsce ich nie szukaj.

Opublikowano

Polecam stare, czli starsze niż 15 lat polskie filmy. Są one często naprawdę śmieszne (w przypadku komedii). Niczym nie dorównują im beznadziejne filmy, które są od jakiegoś czasu. Teraz Polska nagrywa takie cholerne badziewie, każda kolejna komedia gorsza od poprzedniej... Jesli chcesz jakies nowe filmy, to w Polsce ich nie szukaj.

no dobra zrozumialem w polowie a mozna wiedziec ulubiony program/film... nadal zadnego niema..

post-374953-0-59890600-1317060749_thumb.jpeg

@ okej dzienki :)

Opublikowano

no dobra zrozumialem w polowie a mozna wiedziec ulubiony program/film... nadal zadnego niema..

post-374953-0-59890600-1317060749_thumb.jpeg

Co do ulubionych programów to tak jak pisałem, starsze filmy polskie, najchętniej wojenne i sensacyjne. Poza tym oglądam seriale zagraniczne.

Opublikowano

Stare polskie komedie są super !

Ogólnie stare polskie filmy są fajne :D

Co do nowych, to...

nie chce 5% za nadużywanie wulgaryzmów ;)

EDIT:

szczególnie janosik, czterej pancerni, 13 posterunek (te starsze odcinki), alternatywy 4, sami swoi, jak rozpocząłem 2gą wojnę światową etc.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Stare polskie komedie są super !Ogólnie stare polskie filmy są fajne :DCo do nowych, to...nie chce 5% za nadużywanie wulgaryzmów ;)EDIT:szczególnie janosik, czterej pancerni, 13 posterunek (te starsze odcinki), alternatywy 4, sami swoi, jak rozpocząłem 2gą wojnę światową etc.

heheh przewaga historii polskich filmow...:)xD

Przyznaje moim ulubiuonym wojennym filmem jest "Czas Honoru"

Opublikowano

Miś z 1980

Psy

Sami Swoi

U pana boga w ogródku

Ciacho

Świat według kiepskich ( Stare odcinki )

Czterej pancerni

Alternatywy 4

Humor w tych starszych i niektórych nowych : 7/10

Akcja : 6/10

Horror : Polacy horrów raczej nie robią bo mały budżet

1358177528-U70874.png

Opublikowano
jest duzo programow na polsacie:)z humorem

Co masz na myśli? Trudne Sprawy i Dlaczego Jaaa? Niestety nic innego śmiesznego na polsacie nie widzę.

Jak pisali poprzednicy na górze stare kino jako tako trzymało poziom, jeśli chodzi o humor i nie tylko.

Chodziło ci o programy to właśnie te dwa.

; )

Opublikowano

Oprócz tego zapomniałem właśnie o takich serialach jak Czas Honoru, które czasem zdarzają się na TVP pojawić. Zdecydowanie potępiam głupie do bólu komedie na TVN, których obsada jest prawie identyczna i cholernie nudna. Jedyne seriale TVN, które lubiłem to 39 i pół, jakiś film taki co w 2 serii dzieciaka porwali :P, Kryminalni oraz czasem lecą koło 22 programy typu: Bez śladu, NCIS, Monk.

Opublikowano

Co masz na myśli? Trudne Sprawy i Dlaczego Jaaa? Niestety nic innego śmiesznego na polsacie nie widzę. Jak pisali poprzednicy na górze stare kino jako tako trzymało poziom, jeśli chodzi o humor i nie tylko.Chodziło ci o programy to właśnie te dwa.

Teraz w telewizji same gówno.

Już wolę oglądać te stare filmy, bo mają one chociaż jakieś przesłanie.

OndteAw.png

Opublikowano

Kogo ty do Amerykańców porównujesz? o.O

Już ruscy albo rumuni jacyś robią lepsze filmy niż polskie.

@

Ameryka bije każdego na ryj, co dopiero taką Polskę której poziom filmowy sięga niżej niż dna.

Polskie kino? huh?

Kariera Nikosia Dyzmy

Kiler, Kilerów dwóch

Noi ew, Ciacho.

Reszta to dno. Polska nie zna się na niczym jeśli chodzi o filmy, a zwłaszcza te zajebiste komedia którymi myślą, że zawojują świat.

A więc.

Akcja 0/10

"dreszczyk" 0/10

Humor 0,5/10

PS: Nie polecam polskich filmów to strata waszego czasu.

Jeżeli ciacho jest dobre, może weekend też?

W jakim kraju ja żyję :F chłam jak nic, starsze filmy możesz se pooglądać, tymi nowszymi nie masz co se głowy zawracać nawet.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Ja nie oglądam polskich filmów ale spodobał mi się jeden serial "Usta Usta". To byla dla mnie polska alternatywa mojego ulubionego serialu "Californication".

Opublikowano

Piszecie takie głupoty że tylko 20% z tego przeczytałem .

Oglądam około 20 fimów miesięcznie polskie/zagraniczne .

I powiem wam że polskie STARE kino jest lepsze niż na całym świecie weźmy taki film "psy" połowa tekstów i połowa ludzi brała z tego filmu przykład w tamtych czasach .

To tyle nie będę się rozpisywał bo i tak mnie z hejtujecie bo wy wiecie lepiej <_<

Opublikowano

aha czyli porownujac was lubicie stare kino. Co do komedii na polsacie jest wiecej serialow owszem trudne sprawy i dlaczego ja zawladnely polska ale to i tak sie skaczy takie filmy jak "swiat wdl. kiepskich,miodowe lata" są naprawde fajne. A w nowych filmach trzeba myslic jak glowny aktor i pomyslec co bys zrobil w jego sytuacji o tym sa dzisiejsze filmy. Niestety nie widze Horrorow czy w polsce niema prawdziwego dreszcza, strachu?? o.O O.o o.O O.o o.O O.o o.O O.o

Oczywiscie stare filmy maja +18 to moze dlatego wam sie podoba??:D

Opublikowano

Rozmowa kontrolowana

Kiepscy

Kryminalni

To jedne z moich ulubionych seriali oraz filmów a po za tym stare komedie najlepsze Rozmowa kontrolowana te trochę starsze też Kiepscy

634534203295449218.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...