Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam już 27lvl, zdążyłem uzbierać trochę run dla postaci AP i AD. Chciałem prosić o poradę, jakie runki kupić następne, najlepiej kilka zestawów dla każdej klasy (ad, ap, offtank itp. itd.). Zależy mi na uniwersalności, nie chcę grać jedną i tą samą postacią przez całe życie ^^. Runy, które zdążyłem dotąd uzbierać:

- 9x armor pene.

- 9x magic pene.

- 8x mana regen / level

- 6x flat armor

- 8x flat m. res.

- 2x ap / lvl

Mam jeszcze 1 quintę pod mov. speed ale to za jakiś event od razora ;) . I teraz, co jeszcze dokupić, żebym mógł grać mniej - więcej większością postaci?

Opublikowano

Skończ najpierw te runy tzn. dokup tych które Ci brakuje, a z quintów wystarczy flat ap na casterów i armor pene/ad na ad

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Na ap postacie :

Marki - magic pen

quincy - magic pen

seale - ap per lvl

glyph - ap per lvl

Najlepszy zestaw, kop w early i kop w late game polecam. ;)

Opublikowano

@up

Nie. W early ssiesz bo nie masz ani regenu ani ap to że masz trochę penetracji Ci tego nie zrekompensuje, a w late taka penetracja to nic. Chyba dalej najlepszy zestaw na ap to: marki - m pene, glyphy - ap per lvl, seale - mana reg per lvl i quinty - flat ap

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano (edytowane)

@up

Nie. W early ssiesz bo nie masz ani regenu ani ap to że masz trochę penetracji Ci tego nie zrekompensuje, a w late taka penetracja to nic. Chyba dalej najlepszy zestaw na ap to: marki - m pene, glyphy - m regen per lvl, seale - ap per lvl i quinty - flat ap

Glyphy mana reg? o>O

I to per lvl?!

Jak już to seale, ale nie glyphy.

Przecież mana reg robi się ze względu na early prawda? Potem masz blue buffa, przedmioty pod mane itp itd.

Edytowane przez Honghua

Opublikowano

Dokup Quinty na Flat AP i Arm pene.dokończ arm i mres i finito.

Pozostaną Ci wyłącznie runki pod tanków i postacie typu GP,trynd lecz zestaw runek pod Crit chance/dmg jest dość drogi więc odpuść sobie.

Opublikowano

Glyphy mana reg? o>O

I to per lvl?!

Jak już to seale, ale nie glyphy.

Przecież mana reg robi się ze względu na early prawda? Potem masz blue buffa, przedmioty pod mane itp itd.

True .. Moje niedopatrzenie ;x

35205.jpg

33071.png