Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Sposób na raporta?

H34DSHOT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jakieś 3 miesiące temu pewien ........ gościu zrobił mi raport za prlvl, raz się przydarzyło :P, nawet wtedy jeszcze nie wiedziałem ze to jest prlvl, i umieścił na stronie, jak na razie 3 miechy minęły i nic się nie stało, ale się martwię ze jakiś GM sobie o mnie przypomni i konto pójdzie się ..... a szkoda bo ranga wysoka. Dlatego mam pytanie czy np zmiana nicku, flagi :P coś pomoże, wole zapytać zamiast nie potrzebnie wydać jeszcze kasę na nx ? a może jest jakiś inny sposób żeby się " ulotnić " od tej sprawy i być " trudniejszym do odnalezienia " xD :P

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś jak ulotnienie raportu. Szansa na bana zawsze jest... Mój kolega dostał po 2,5 miecha za powerlevel.

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś jak ulotnienie raportu. Szansa na bana zawsze jest... Mój kolega dostał po 2,5 miecha za powerlevel.

a jak zmienie nicka to i tak mnie znajdą ????????? ;(

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Tak, jesli zobaczą jaki nick masz i go nie bedzie to oni maja mozliwosc sprawdzenia twojego nowego zmienionego nicku. Nie ulotnisz reporta. 3 miechy to troche duzo z tego co wiem są do tyłu z reportami ale az 3 miesiace...

Myśle ze sie nie musisz martwic zbyt bardzo ale jak masz dostac bana to dostaniesz nie ma rady.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Macie racje, jak ban będzie to będzie nie ma się co przejmować przynajmniej skończę z tym uzależnieniem :P które trwa prawie 2 lata o.O

Dzięki za pomoc.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

mi również się oberwie ban za powerLvL ;/ dawno już wysłał nawet więcej chyba niż 3 miechy temu i jeszcze nie dostałem. Cóż jak narazie oczekuję na bana na moje 2LT 4 :D

Jak pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Mają twoje IP, MAC i znają twój kolor bielizny. innym słowem - mają na ciebie wszystko, a raporty jak warny na mpc - nie przedawniają się ;)

Może po prostu raport został odrzucony.

Opublikowano

Tak jak Zavetti powiedział oni wszystko na cb będą mieć .... Będą wiedzieć jaki masz kolor oczu, jaki kolor bielizny nosisz itp xD:D

Opublikowano

Zależy na kogo trafisz jeśli na " leniucha " któremu się nei chce wziąśc za robote

a takiego nowego GM'a który chce się wykazać sprawdzi IP i ... nic

a leniuch zobaczy że nie ma tego nicku w bazie i da se spokuj .. :)

i jeszcze czy on Cię zaraportował bez ss ? jeśli bez ss to nei masz się co bać!!

wystarczy że nie będziesz więcej powerlvl'ował :)

Opublikowano

Zależy na kogo trafisz jeśli na " leniucha " któremu się nei chce wziąśc za robote

a takiego nowego GM'a który chce się wykazać sprawdzi IP i ... nic

a leniuch zobaczy że nie ma tego nicku w bazie i da se spokuj .. :)

i jeszcze czy on Cię zaraportował bez ss ? jeśli bez ss to nei masz się co bać!!

wystarczy że nie będziesz więcej powerlvl'ował :)

Myśle że jesteś leniwy i tak mówisz.Każdy GM w Nexonie gdy ma wolna chwile zagląda na forum.Są jeszcze Moderatorzy Forum którzy są oblegani tematami są bardzi do tyłu ale prace próbóją robić dobrze.Widza cos podejrzanego albo wykryja hack na kompie to ban. Tickety nic nie daja poniewaz oni nawet czasu nie maja na ticety typu " Nie mam hacków do ca itp." Mam kolege który jest " blisko z całym teamem" Combat Arms i sam mówi że sie dobrze spisuja. Ciekawe czy wy byście sobie poradzili majac na głowie dzieci neo które co 5 min reportują o nic. Troche odbiegłem od tematu..

Zmienisz ip adres MC nick i tak wiedza jaki mialeś poprzedni dla nich to minuta więcej pracy a musisz wydac nx na zmiane nicku. Narazie graj sprawa moze przycichnie.Zmęczeni Moderatorzy mogą opuszczac niektore reporty w ktorych niewiedza co zrobić. Równie dobrze mogą cie zbanować. Tak czy owak nic nie poradzisz nie wydawaj pieniedzy bo sie nie opłaca.Może bedziesz tym szczesciarzem i bana nie dostaniesz.Zalezy jeszcze jak wygladal ten pvl

Specjalista
Opublikowano

nexon prędzej czy później Cie zbanuje, oni nigdy nie odpuszczają za plvl

pamiętasz eliya? robił plvl jak miał 1lt, nexon znalazł reporta na niego i zbanował po 2 latach jak wbił generała 3

a zmiana nicku nic nie da, jak wbijesz wyższy lvl to Cie zbanują

chcesz się pozbyć tego shitu? proste zmień nick i sprzzedaj konto

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

@up niewiem czy to taki dobry pomysł.

Why? Koledze nie sprzeda bo chyba <ma i lubi swoich kolegów> to konta z reportem im nie sprzeda. Na allegro jak napisze konto nigdy nie było reportowane itp. to będzie kłamstwo i oszustwo. Koleś który kupi konto i zobaczy ze ma bana z iloscia 0 reportów moze byc cffany i napisac ticket do nexona za co dostał < kiedyś mu napewno odpiszą> Jesli dowie sie ze w transakcji był fake moze sie przylepic do ciebie co rownierz moze stworzyc jakies problemy. Graj Ban wleci to wleci nei to nie nic nie poradzisz na 2 konto bd uwazał jak ja : d

Nie znam sie na allegro i transakcjach kontami ale mi to fajnie nie wyglada :O

Opublikowano

Mi dali bana po dość długim czasie..ale sam nie wiem za co.

Owszem był raport na mnie jak na BL z noża cisnołem i..(ale to inna bajka) no i dalej jechałem z haxem.

Tylko że ten ów raport był żle napisany.

I chyba z a te haki co brałem i użwałem mi sypneli a nie za raport.

...

A u cb , hmmm...

Pisać do Nexona z tą sprawą to by raczej to pogorszyło.

Graj i czekaj na wyrok.

Narazie tak ostrożnie czekaj.

Za powerlvl. oni srogo każą tak jakby tego po haxach 2 nienawidzą ....

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Myśle że jesteś leniwy i tak mówisz.Każdy GM w Nexonie gdy ma wolna chwile zagląda na forum.Są jeszcze Moderatorzy Forum którzy są oblegani tematami są bardzi do tyłu ale prace próbóją robić dobrze.Widza cos podejrzanego albo wykryja hack na kompie to ban. Tickety nic nie daja eiponiewaz oni nawet czasu nie maja na ticety typu " Nie mam hacków do ca itp." Mam kolege który jest " blisko z całym teamem" Combat Arms i sam mówi że sie dobrze spisuja. Ciekawe czy wy byście sobie poradzili majac na głowie dzieci neo które co 5 min reportują o nic. Troche odbiegłem od tematu..

Zmienisz ip adres MC nick i tak wiedza jaki mialeś poprzedni dla nich to minuta więcej pracy a musisz wydac nx na zmiane nicku. Narazie graj sprawa moze przycichnie.Zmęczeni Moderatorzy mogą opuszczac niektore reporty w ktorych niewiedza co zrobić. Równie dobrze mogą cie zbanować. Tak czy owak nic nie poradzisz nie wydawaj pieniedzy bo sie nie opłaca.Może bedziesz tym szczesciarzem i bana nie dostaniesz.Zalezy jeszcze jak wygladal ten pvl

To dokladnie jest raport z poczatku lipca za prlvl na QT, to byl poczatek joba co trzeba bylo zrobic te 130 infected humans, wiekszosc wtedy tak grala wiec nie widzialem wtedy w tym nic zlego doslownie zagralem tak 3 razy pozniej jak zobaczylem ze robia raporty na forum to odposcilem. A gosciu umiescil raport z video proof w hd niestety i to nie jest zaden multi raport tylko zraportowal mnie samego sorki za bledy itd ale pisze na telefonie :P

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Z lipca. Jak byłem w clanie <nieważne jaki> tez podczas wakacji kolega z cpt tak robil i z 2 miechy pozniej TRACH! I ban Zaraz będzie pazdziernik a bana nie masz. Może na filmiku było zbyt mało. Jeśli wiele osob tak robilo a zraportował tylko ciebie to niesprawiedliwe by było karanie tylko ciebie poniewaz inni tez pvlowali.

Opublikowano

Myśle że jesteś leniwy i tak mówisz.Każdy GM w Nexonie gdy ma wolna chwile zagląda na forum.Są jeszcze Moderatorzy Forum którzy są oblegani tematami są bardzi do tyłu ale prace próbóją robić dobrze.Widza cos podejrzanego albo wykryja hack na kompie to ban. Tickety nic nie daja poniewaz oni nawet czasu nie maja na ticety typu " Nie mam hacków do ca itp." Mam kolege który jest " blisko z całym teamem" Combat Arms i sam mówi że sie dobrze spisuja. Ciekawe czy wy byście sobie poradzili majac na głowie dzieci neo które co 5 min reportują o nic. Troche odbiegłem od tematu..

To nie jest jak w szkole gdy nauczyciel mówi

- Uwaga, daj zeszyt kontaktowy ( mówie to o młodszych klasach )

myśli < będę Cicho to zapomni.. >

to nie tak jeśli Admin ma prawa dobre nie będzie czekał na next raporta

Specjalista
Opublikowano

@up niewiem czy to taki dobry pomysł.

Why? Koledze nie sprzeda bo chyba <ma i lubi swoich kolegów> to konta z reportem im nie sprzeda. Na allegro jak napisze konto nigdy nie było reportowane itp. to będzie kłamstwo i oszustwo. Koleś który kupi konto i zobaczy ze ma bana z iloscia 0 reportów moze byc cffany i napisac ticket do nexona za co dostał < kiedyś mu napewno odpiszą> Jesli dowie sie ze w transakcji był fake moze sie przylepic do ciebie co rownierz moze stworzyc jakies problemy. Graj Ban wleci to wleci nei to nie nic nie poradzisz na 2 konto bd uwazał jak ja : d

Nie znam sie na allegro i transakcjach kontami ale mi to fajnie nie wyglada :O

Ale czy musi pisać że konto nigdy nie reportowane? :)

może zwykłe niedomówienie, a ludzie którzy kupują konta to zwykle dzieci lub nieogary, a taki niobek ticketa nie napisze

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...