Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]M2Fish AngelBot 4.0 - nie działa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Potrzebuje pilnie pomocy. Zablokowałem hs ściągłem M2Fish AngelBot 4.0 i nie moge tego włączyć. Odpalam grę loguje sie i pisze coś takiego Start Metin2 now! ( i coś tam w nawiasie) i ani rusz a po kilku sekunach mnie loguje. Grę odpalam przez metin2.bat które było w paczce z FB lub przez HackShield Bypass v1.4.exe. Nawet bot sie nie odpali dzięuję za pomoc :)

Opublikowano

Sciągnij Famerworki 3.5 4.0 . . . Podaj scieżke DLL do injectora po czym kliknij inject czy jakoś tak nie pamiętam dawno nie korzystałem :> . Albo spróbuj załączyć około 30 razy aż zaskoczy Ci fB . . .

Opublikowano

Mam dwie rubryki :

What to inject : co tu mam wpisać?

i Browase : tutaj wiem co mam zrobić

Zrobiłem tak. Utworzyłem kompie metka zablokowałem HS. Ściąłem injectora i fishbota. Wszystko wypakowałem do folderu metka i teraz nei wiem jak dalej. Ściągać kamer moda czy nie czy Kończysta przez obejście metin2.bat które było w FB proszę o pomoc będę bardzo wdzięczny. Dla tego co mi pomoże rozwiązać problem leci+++

Opublikowano (edytowane)

Słuchaj zrób sobie sam obejście np skopiuj z folderu metina plik o nazwie metin2client.bin na pulpit. Na pulpicie zmien jego nazwe na metin2client.exe i wrzuc go z powrotem do folderu z metinem.

Włączasz injectora w polu what to inject wpisujesz metin2client.exe to co stworzyles a w polu browse m2fish.dll.

Odpalasz metin2client.exe i klikasz inject w injectorze.

Powinno pomóc. Czy to tak ciężko samemu pomyśleć i poszukać.

Edytowane przez matios9998
Opublikowano (edytowane)

Napisz w punktach wszystko co riobisz po kolei od zainstalowania metka do proby wlaczenia metka. A napewno znajdziemy jakis błąd który popełniasz.

Nie ściągaj ttego to jest keylogger.

NIE ŚCIĄGAJ.

Edytowane przez matios9998
Opublikowano

oj boze co wy mu tu gadacie zainstaluj sobie tego camer moda na nim jest fish bot normalny bo to jest najnowszy camer .24.09.2011 Scanu nie daje bo mi sie nie chce jak nie chcesz nie sicagaj proste

http://www.megaupload.com/?d=USQPHLO2

Aspołeczny człowieku . Myślisz ,że naciągniesz ludzi bo paru Ci się udało naciągnąć grubo się mylisz.

PO RAZ KOLEJNY STWIERDZAM FAKT IŻ TEN OTO WYŻEJ LINK TO FAKE

Opublikowano

Tworze kopie metka zpatchowanego. Wypakowuje do środka : FB, HackShield Bypass v1.4.exe, i injector PerX.. HS blokuje tym programem tworze kopie metka zamiast .bin i daje .exe , Odpalam metka włączam injectora daje w górnej rubryce metin2client.exe, i ustawiam fishbot.dll czy jakoś tak i daje inector, tabelka znika i nic się nie pojawia.

Opublikowano

Injectora erpela znajdziesz w paczce od FB ale musisz coś źle robic metka masz zainstalowanego na E/Metin2. I musisz miec FB zainstalowanego do folderu metka obejście metka robisz z metin2client.bin zmieniasz na exe to potrafisz i robisz przez perxa miałem ten sam problem i to co pisze mi pomogło tobie też. Napisz jescze jaki masz system i net framework.