Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jestem Nowy Prosze O Pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wpisz sobie w google Wow Private Servers czy coś podobnego i tam bedziesz mial ich liste, jest mnostwo stronek z privami. Jak w tej liscie znajdziesz odpowiadajacy Ci server to wchodzisz na jego stronke i na stronce rejesrujesz konto, które jednoczesnie bedzie Twoim kontem w grze. szukasz tam realmlista (numery wygladajace jak IP), dalej szukasz pliku reamlist tam gdzie masz zainstalowanego WoW'a, otworz go za pomoca np notatnika i wklej realmlist ze stronki usowajac najpierw ten co jest w pliku! zapisujesz, odpalasz WoW'a logujesz sie na konto i grasz.

Jak pomoglem daj 5

Opublikowano

@UP

Jak pomoglem daj 5

Nie pomyliły Ci się strony czasem z Epulsem albo Fotką?

@Topic

Oczywiście nie zapomnij szukać prywatnych serwerów pod twoją wersje WoWa o czym kolega wyżej nie wspomniał.

WoW skąd sciągnąc i tp

Miałeś na myśli skąd ściągnąc WoWa? bo nie za bardzo to zrozumiałem :) Jeśli tak, to masz taki temat w podczepionych.

Opublikowano

wersje wowa sprawdzisz jak Go odpalisz jako gre w lewym dolnych rogu ekranu. i jeszcze jedna rzecz czy grasz na TBC ? czy na tym nowszym patchu

Opublikowano

Ściągłem jakiegoś WoW'a ale za niego trzeba płacić i nie wiem co zrobić. Chciał bym pograć na jakims Priwie aby nauczyć sie grać

Jeśli ktos mi wyjaśni daje 5

Opublikowano

Krok 1. Pobierasz klienta i patche z działu.

Krok 2. Instalujesz grę i nakładasz na nią wcześniej pobrane patche.

Krok 3. Zakładasz konto na jakims Priv Servie.

Krok 4. Wchodzisz do katalogu z grą i szukasz pliku realmlist.WTF i podmieniasz numer IP na naprzyklad:

set realmlist logonhg.gamefreedom.pl. Zapisujesz.

Krok 5. Grę odpalacie przez plik WOW.EXE

NIGDY nie łączcie się z serwerem przez oryginalnego Blizzard'owskiego Launchera, ponieważ zacznie Wam pobierać patche do gry

30364378.png