Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Ile % na nie zbanowanie konto na FishBot?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam 65 lvl sura bm bez eq inni podpowiedzieli mi żeby grał na fb. I bym prosił o linka ale i też do jakiegoś poradnika żeby konto nie stracić i ile mam % że konta nie zbanują?? ;p

I sry za brak prefiksu proszę moda o dodanie zapomniałem ;p

Edytowane przez Asta
3c19de77570490e5m.jpg
Opublikowano

Opcja działa, lecz GM ma na to sposób, chyba jak przychodzi na nie widoku to nie wykrywa. Nie ogarniam, ale 2 dni tamu sprawdzałem opcje przy GM'ie w m1 i działało...

Jeśli pomogłem daj + ziom.

Legenda
Opublikowano

Tak. Szansa na zbanowanie zawsze jest, dlatego albo łowisz w trudno dostępnych łowiskach albo blokujesz skutecznie hs.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Wystarczy że GM zobaczy jak łowisz i nie reagujesz na jego osobę (nie odpisujesz na pw) to już masz zapewnionego bana.

Wykonuję wszelkiego rodzaju modyfikacje/instalacja dla CMS: PHP-Fusion, Drupal, WordPress, MyBB, phpBB, IP.Board.

Poszukuję grafika komputerowego z bardzo dobrą znajomością oprogramowania Adobe Photoshop do stałej współpracy. Na dzień dzisiejszy potrzeba wykonać około 20 szablonów WWW.

Oferty i pytania proszę kierować na PW lub e-mail RastaJoint(at)spoko.pl.

Nie pomagam na prywatnie odnoście gry

Metin2 czy Tworzenia stron www, masz problem? Pisz na forum a postaram się go rozwiązać

Opublikowano

Teraz odradziłbym fishbotowanie, ponieważ ostro wzięli się za banowanie. Chyba że jakąś postacią 30lvl to tak, ale tej sury bym nie ryzykował.

Zablokuj HS i mała szansa na bana, ponieważ zawsze jest szansa...

1356721310-U739101.png

Opublikowano

JA zostałem przyłapany chyba z 8 razy już w ciągu 2 tygodni i dostałem jednego bana bo byłem się kąpać i nie miałem jak odpisać no a on do mnie napisał ;d a tak to łowie, alarm działą on sobie do mnie pisze alarm się włącza, ja odpisuję rozciągam rozmowę i w końcu odpuści i nie ma bana :) A jak odpiszesz odrazu i napisze, że masz to sobie pewno żartuje tak jak raz u mnie ;[

E9mwj60.png

Opublikowano

A więc tak co do banowania mój kumpel posiadał surę 45lv all eq +9 i łowił sobie rybki na fishbot :) aż do czasu gdy admin go przyłapał ;) to od razu dostał bana ;/ więc nie polecam używać

bo można porzygać się szybko postacią ;)

Pomogłem Kliknij

axyc.png

wub.gif

Opublikowano

A więc tak .:-) Jeżeli źle zablokujesz HS_A tak czy inaczej dostaniesz bana . I GM-owie teraz bardzo dużo banują uwierz mi :) Wiem co mówię mi poszło 18 kont na syrku inny email :) . Masówka i tyle .:>