Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kablem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałem się zapytać o jedną rzecz ponieważ kompletnie się na tym nie znam a mianowicie co mogę zrobić z naderwanym kablem od słuchawek... ?

Coś słyszałem że można zalutować ale gdziee ? - jaak ? I w dodatku naderwało się w takim nie ciekawym miejscu (obok regulatora głośności).

Na początku poszła sama osłonka ale olałem to a teraz nic nie słychać xD Nie wiem czy ma to znaczenie ale słuchawki to Creative Fatality HS-800.

Proszę o wypowiadanie się ludzi którzy chociaż jakieś blade pojęcie na ten temat mają... :) I czy jeszcze coś z tych słuchawek będzie... ?

Gwarancje jeszcze mam na nie lecz to chyba jej nie podlega ?

A tak to wygląda na zdjęciu :

klapa.png

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Fatality to gówno. Zła inwestycja.

Top:

Masz jakiegoś kolegę który umie lutować? Ale tak umie umie bo twój problem wymaga precyzji. Jakby to było w innym miejscu to mógłbyś je "skrócić".

aqcu39P.png
Opublikowano

Yyyyy..... Nie wiem czy ja jestem jakiś pojebany ale z tego co napisałeś to zrozumiałem tylko że moje słuchawki to gówno - ja nie kazałem oceniać czy te słuchawki były dobrym wyborem czy nie tylko odnośnie kabla....

I czy jakiś mój kolega umie lutować - Może umie, może nie... Nikt mi się nie chwalił że umie ale to jest chyba oczywiste bo jak by umiał to bym tu posta nie pisał. Dalej to nic nie rozumiem ...

1329228482-U118767.png

Opublikowano

omg kup nowe słuchawki.... i następnym razem nie kupuj niewiadomo jakich słuchawek, bo wiadomo że czasem człowiek jak wstaje od kompa to sie zapomni i kabelek się naderwie :)

fs_pc.png

Opublikowano

@Music Kiedy ja nie chce nowych tylko naprawić teee.... !!!

@matisz A w jakimś serwisie czy coś w tym stylu ? ...

1329228482-U118767.png

Opublikowano

No mówiłem że chyba można zalutować lecz ja nie umiem i nie mam do tego potrzebnych rzeczy.

I pytam czy w jakiś serwisach mi to zrobią czy coś... ?

1329228482-U118767.png

Opublikowano

No mówiłem że chyba można zalutować lecz ja nie umiem i nie mam do tego potrzebnych rzeczy.I pytam czy w jakiś serwisach mi to zrobią czy coś... ?

Nawet do znajomego idź który się zna, albo ojca znajomego.

Zapłacisz z te 5zł i będzie fsiu.

W serwisach? Nie znam chyba takich co by to naprawili -.-

Ale w jakimś na pewno, poszukaj gdzieś po mieście, popytaj.. Nie wstydź się jak to niektórzy.

OndteAw.png

Opublikowano

Nie no pytam.. :D Bo wyskoczę z czymś na czym się nie znam, palne coś głupiego i mara :D

A co do znajomego to popytam, aczkolwiek chciałbym żeby nie było to zrobione na odpierdol.

I z tego co widzę tam jest dużo tych "drucików" i każdy chyba powinien być kolorystycznie podpięty więc nie wieem :>

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Po chuj Ci naprawiać to gówno jak i tak się zaraz rozjebią znów? Lepiej kupić sobie jakieś nowe, dużo lepsze. Niech Ci ojciec zlutuje i po problemie.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Japierdole wy na prawdę jesteście tacy pojebani czy tylko udajecie............

Jak bym miał czym to zalutować lub miał by mi to kto zrobić to bym tematu nie zakładał - proste - proste, logiczne - logiczne

A czy gówno czy nie to mój interes, mogę się zapytać nawet jak gówno przylutować bo mi się rozpadło a jeżeli się coś komuś nie podoba to niech się po prostu nie wypowiada.

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Do byle jakiego elektryka leć, za dyszke albo pół litra ci zlutuje, albo do dresa, to ryj też zlutuje.

Ale weźcie, nie tak mocno.