Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Może do tego powyższego szablonu, w tym logu, dodasz jakąś postać z metin2? Coś z metinem związane? To tylko moja sugestia, bez urazy...:)

//A no i do menu mógłbyś jeszcze zakładkę Item Shop dodać :)

Edytowane przez Syrians
Opublikowano

Pierwszy szablon jak najbardziej, dopasowany do kolorów. Logo także mi się podoba, na pierwszy rzut oka wszystko wygląda elegancko. Zobaczymy jak stworzysz zakładki, to będzie zależeć jak do końca ocenie ten szablon.

Drugi szablon, nie bardzo klei się kolorami. Niebieski z żółtym? Może i dobre połączenie, lecz jednak ten żółty jest stanowczo za jasny. Szablon niestety nie przypomina mi bardzo metina, czekam na lepsze efekty.

Pracuj dalej, Pozdrawiam.

Opublikowano

Oczywiście to jest prawdą. Ja tylko piszę szczerą prawdę, nie chce okłamywać samego siebie. Dopasować kolorki i graficznie i będzie dobrze.

Opublikowano

Szablon Metin2 posiada błąd , walidacja w3c, przypomina mi on stronę główną prywatnego serwera imetin.pl.

Wykonuję wszelkiego rodzaju modyfikacje/instalacja dla CMS: PHP-Fusion, Drupal, WordPress, MyBB, phpBB, IP.Board.

Poszukuję grafika komputerowego z bardzo dobrą znajomością oprogramowania Adobe Photoshop do stałej współpracy. Na dzień dzisiejszy potrzeba wykonać około 20 szablonów WWW.

Oferty i pytania proszę kierować na PW lub e-mail RastaJoint(at)spoko.pl.

Nie pomagam na prywatnie odnoście gry

Metin2 czy Tworzenia stron www, masz problem? Pisz na forum a postaram się go rozwiązać

Opublikowano

Był błąd a dokładnie zostały użyte dwa takie same identyfikatory (każdy identyfikator musi być unikatowy dla każdego atrybutu) w jednym dokumencie.

Widocznie autor poprawił błąd.

Wykonuję wszelkiego rodzaju modyfikacje/instalacja dla CMS: PHP-Fusion, Drupal, WordPress, MyBB, phpBB, IP.Board.

Poszukuję grafika komputerowego z bardzo dobrą znajomością oprogramowania Adobe Photoshop do stałej współpracy. Na dzień dzisiejszy potrzeba wykonać około 20 szablonów WWW.

Oferty i pytania proszę kierować na PW lub e-mail RastaJoint(at)spoko.pl.

Nie pomagam na prywatnie odnoście gry

Metin2 czy Tworzenia stron www, masz problem? Pisz na forum a postaram się go rozwiązać

Specjalista
Opublikowano

No ładnie, mi się pierwszy bardzo podoba, a ten 2 jeżeli miałby nie być do metina tylko inną jakaś funkcje miały pełnić to ładny :)

Mówie tak o "gotowcu", bo zawsze można to przerobić graficzne na własne potrzeby

Opublikowano

Hehh.. : )

Szablon się da w każdej chwili poprawić. : ) Kupiec musi tylko powiedzieć co jak chce i już robię razem z Adi'm . : )

• Dodaj nową pozycję...