Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Satab

StraiGht

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć o ile się nie mylę dzisiaj o godzinie 18 miał powstac serwer satab, ale przeglądam to forum i nic nie widze czy ktos wie cos na temat serwera?

Opublikowano

Dnia dzisiejszego tj. 2011-09-23 mieliśmy problemy z firmą hostingową (dedyk) i musieliśmy ją zmienić. W wyniku czego zajdzie opóźnienie długo lub krótko terminowe , którego na chwilę obecną nie jesteśmy w stanie przedstawić. Nie jest to nasz błąd , aczkolwiek czujemy się winni , że zawiedliśmy Was ze startem w tą Niedzielę. Beta odbędzie się w 100% w dniach Wtorek (27.09.11) - Czwartek (29.09.11). Kolejną ważną informacją jest start forum na skrypcie IP:B obędzie się on w najbliższych dniach. Link do forum i clienta również zostanie Wam przesłany.

Taka informacja jest na ich forum.

Opublikowano

Buenos ... Zrób 10% tego co oni zrobili. Pewnie nawet serwa hamachi zrobić nie umiesz... A wyzywasz kogoś ciężką prace o której nawet nie masz pojęcia. Zrób 10% tego co oni będziesz dobry...

Opublikowano

Buenos ... Zrób 10% tego co oni zrobili. Pewnie nawet serwa hamachi zrobić nie umiesz... A wyzywasz kogoś ciężką prace o której nawet nie masz pojęcia. Zrób 10% tego co oni będziesz dobry...

No bynajmniej Shenzu potrafi , są zajebiści w porównaniu do tego syfu i czekam na SHENZU !!!

1336584123357966.png

Opublikowano

#Buenos

Nie pozwolę abyś mnie / nas ( team ) obrażał, nie znam Ciebie ani ty Mnie wiec najlepiej jak zachowasz głupie komentarze dla Siebie, a nazywać pizdą to ty możesz, swoją matkę.

#lukalski

znamy się ? że mówisz o Mnie "dzieciak", serwer nie fake więc nie kmiń głupot chłopcze.

#Topic

Problemy z dedykiem ovh, nie długo ruszymy.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Tak wiemy że nie wszystko idzie tak jak należy, ale chcemy aby projekt był jednym z lepszych a także tym dopracowanym.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

#Buenos

Nie pozwolę abyś mnie / nas ( team ) obrażał, nie znam Ciebie ani ty Mnie wiec najlepiej jak zachowasz głupie komentarze dla Siebie, a nazywać pizdą to ty możesz, swoją matkę.

#lukalski

znamy się ? że mówisz o Mnie "dzieciak", serwer nie fake więc nie kmiń głupot chłopcze.

#Topic

Problemy z dedykiem ovh, nie długo ruszymy.

1.Tylko chyba teraz ty nie wiesz co mówisz chłopczyku, że tak powiem. Jeśli on nie potrafi się zachować to ty tego nie powtarzaj co on robi, nie jesteśmy w zerówce (chyba). Nie powinieneś nazywać jego matki pi*dą, bo to jest obraźliwe dla kogoś przykładowo teraz dla niego, no i dla Ciebie też bo on nie potrafił się zachować i tak na Ciebie powiedział.

Hmm. Ovh, często ma problemy dla tego od razu powinniście wybrać inny hosting dedykowanych serwerów.

Tak wiemy że nie wszystko idzie tak jak należy, ale chcemy aby projekt był jednym z lepszych a także tym dopracowanym.

O ile się nie mylę to tak mówił kiedyś administrator serwera Stabilis, który miał być świetnym dedykowanym serwerem i co? Nic nie wypał wyszedł. Mam nadzieję, że ty nie kłamiesz z tym co mówisz.

gzpwk.jpg

Gram w League Of Legends , Metin 2 , Counter Strike.

Aktualnie? Czekam na Satab.

Opublikowano

Link do tymczasowego forum znajdziecie w moim "O mnie", tam podawane są najważniejsze informacje co do serwera...

@Topic

W imieniu Team'u proszę o zamknięcie dyskusji...

P.S Spokojnie , jutro damy zaktualizowaną zapowiedź....

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

#lukalski

Jak dla mnie 14 lat to dziecko =)

Mutacje juz przeszedłeś ? Czy piskliwy głosik nadal posiadasz

Opublikowano

Jak dla mnie 14 lat to dziecko =)

Mutacje juz przeszedłeś ? Czy piskliwy głosik nadal posiadasz

Człowieku, może się wreszcie ogarniesz jak inni! Wejdź z nim na ts'a i sobie pogadacie i zobaczycie kto ma piskliwy głos i wtedy się okaże.

Temat do zamknięcia, członek teamu prosił o to.

gzpwk.jpg

Gram w League Of Legends , Metin 2 , Counter Strike.

Aktualnie? Czekam na Satab.

Opublikowano
Jeśli tworzymy dyskusję koniecznie musi być podana data startu serwera. Nalezy pamiętać, że aby stworzyć dyskusję serwer musi stać minimum miesiąc.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...