Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I]Combat Arms : Stage Fusion ( już wkrótce ! )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przeglądając stronkę CA NA zauważyłem ciekawe rzeczy .. Odrazu mówie , mam Google Chrome jako przeglądarkę . I samo mi przetłumaczyło .. Więc nie czepiać się .. postaram się poprawić te błędy..

00Cwy-8d4a0274-83d7-48c0-971e-86fefccc0af6.png

Gun Emporium modyfikacji osiąga zupełnie nowy poziom jako pierwszą falę nowej Bubba Ares

Ponadto, istnieje wiele nowych broni Mark II,

broń konfigurowalny, broni GP, a nawet stylowy sprzęt nowy, aby ustawić do wszystkiego. Przeczytaj o ulepszeniach w Gun Emporium, a otrzymasz sneak peek z "Piazza" nowa mapa klanu już wkrótce!

Fusion Broń : Po dużo pracy, potu i nie niewielką ilość przekleństw, Bubba Ares jest do wprowadzenia najnowszej linii broni dla wymagających żołnierzy

Nowa linia "Broń Fusion" może być lepiej opisane jako "potwory Frankensteina" rozwoju broni.

Bubba odbędzie kawałki broni już wielkie i bezpieczne je razem w maszyny śmierci, która szczerze mówiąc przeraża nas . To nie wszystko! Teraz można wykuć STAŁE bronie !

00Cwy-af856141-2a1e-4f01-bd64-7809613e49e7.JPG

Poprawa Customization : Aby proces dostosowywania broni był łatwiejszy, wszystkie stare elementy dostosowania zostały usunięte z gry i zastąpione nowymi, "Części Customization".

Wszystkie elementy dostosowywania obecnie w posiadaniu zostały zastąpione równą ilośćą części Dostosowywania.

00Cwy-e36430c1-cc25-4d27-839d-c4501ad8b035.JPG

Zmiana interfejsu : Gun Emporium zostało zreorganizowane bardziej intuicyjnie i w łatwiejszym użyciu.

Jak widać powyżej, menu dostosowania zostało poddane modernizacji i łatwiejsze w użyciu.

Menu Forge również.

WA2000 Tactical

00Cwy-4e39bc8c-5786-4607-a0b5-716a1da384ae.jpg

Nikt nie jest pewien jak Bubba zmienił na lufę WA2000 i zastąpić go, że z DSR-1 taktyczne .

Szczerze mówiąc jednak, po obejrzeniu tego coś w akcji, nikt tak naprawdę nie obchodzi. WA-2000-1 taktyczne umiejętności można podsumować .

Więcej dostosowania broni!

Czy zastanawiałeś się kiedyś, jak Bubba Ares dostaje się do snu? Nie jesteśmy pewni, bo dodał całą masę nowych broni dostosowania do Gun Emporium!

FAMAS - ACR Sandfire

XK-8 - M1866

L115A2 - ACR Blacksnake

M417 CQB - Anaconda Silver - 8 inch

MP5 RAS - M92F SE

Supply Crate MYST-Golf:

Dzięki tej aktualizacji, mamy na emeryturę Myst-Foxtrot i wydał nowy Myst-Golf , pełen NX Rzadkie bronie stałe!

00BGd-ecda3173-519f-42bb-8593-bb2cf4bb6018.jpg

Nowe Bronie ..

Karabin i 2 pistolety rocznika

Galil ACE

Ten nowoczesny aktualizacyjny do Izraela Galil został zaprojektowany z naciskiem na wszechstronność walki. Wymienne lufy pozwalają na korzystanie z różnych typów amunicji i prawie każdy kawałek można dostosować na dalsze odległości . Karabin dla każdego żołnierza . Będzie można go kupić od (2LT 2).

00Cwy-6a78bf2d-5fce-44e9-be93-6885c201bc77.jpg

Luger P-08

Mimo swojego wieku, Luger P-08 jest jednym z najbardziej dominujących pistoletów, jakie kiedykolwiek stworzono. Wyjątkowy przełącznik blokady działa w połączeniu z eleganckim wyglądem i dokładnością, lepsze będzie to jedno z najbardziej rozchwytywanych broni na świecie. Odblokowane na od (CSM 5).

00Cwy-e5755c82-f64b-4028-8c14-1bb91a7bac80.jpg

Walther P38

Walther P38 wyrafinowany projekt niemiecki Luger aby uczynić go bardziej wszechstronnym. W pierwszym pełnym napędem pistoletem wojskowym funkcji dwukrotnie wyzwalania, to półautomatyczny pistolet 9mm to popularny kawałek dla kolekcjonerów. Odblokowane od (2LT 1).

00Cwy-cf74af37-7232-40a5-97b1-c0ab34d017bc.jpg

Przedmioty za NX

Aviator Cap

00Cwy-ae71134f-bd53-4125-83ce-253f43d9efce.jpg

Już wkrótce! Nowa mapa dla klanu S&D : Piazza

Piazza jest nowa mapa wyłącznie dla klanów . Ta mapa Search & Destroy będzie dostępna tylko na serwerze Bulldog już wkrótce .

00Cwy-9d1e9654-9ca3-4311-b210-47a17e9270e0.jpg

00Cwy-b1f49399-611c-4084-a2c1-2dde36f4396a.jpg

00Cwy-0f0e728a-5428-468f-bfd8-7b9f3f2e1f46.jpg

Jeżeli są jakieś błędy to pisać . Starałem się żeby było to dobrze zrozumieć . Przydało się ? liczę na +

Edytowane przez .Energy Monster

pngnp.png

Sygna by Me

Wykonuję sygnaturki za PLUSY  , jeżeli ci się podobają moje sygnaturki to napisz ,ale daj +

Wyjebane mam na te Plusy i Minusy .. Daj co uważasz :P

Giftnie ktoś w CA "Country Code Change" w zamian oddam konto do Football Team

* 142K UM

* dużo kasy

* serwer 4

Zainteresowanych pisać na Priv

Opublikowano (edytowane)

Widze ze replay topicu gz. Lecz napisałeś cos i moze mi wyjasnisz <wkoncu napisałęś temat to powinnes wiedziec>

" Więcej dostosowania broni!

Czy zastanawiałeś się kiedyś, jak Bubba Ares dostaje się do snu? Nie jesteśmy pewni, bo dodał całą masę nowych broni dostosowania do Gun Emporium!

FAMAS - ACR Sandfire

XK-8 - M1866

L115A2 - ACR Blacksnake

M417 CQB - Anaconda Silver - 8 inch

MP5 RAS - M92F SE"

Famas bd sie zamieniał w ACR SAND? A moze te bronie sa do custome a moze do upgrade? niewiem nie moge tego zrozumiec wytlumaczysz?:> Wogóle co mówi ten skrawek topicu z góry thx.

Edytowane przez nn49261111

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Sory , nie wiedziałem tego podpiętego tematu co Piecu napisał -.-

pngnp.png

Sygna by Me

Wykonuję sygnaturki za PLUSY  , jeżeli ci się podobają moje sygnaturki to napisz ,ale daj +

Wyjebane mam na te Plusy i Minusy .. Daj co uważasz :P

Giftnie ktoś w CA "Country Code Change" w zamian oddam konto do Football Team

* 142K UM

* dużo kasy

* serwer 4

Zainteresowanych pisać na Priv

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...