Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.Ze względów,że mó serwer coraz bardziej się rozwija (McFriends) postanowiłem wstępnie poszukać lepszego hostingu.Cena jaka mnie ogranicza miesięcznie to do 80-100 zł.Potrzebuje dedyka/vpsa aby uciągną mi z 40-60 slotow+ts3+ opcjonalnie stronke.Szukałęm sam jednak zielone pojęcie nie pozwala mi dobrze wybrać faworyta.Najbardziej chodzi mi o dobre opinie i jakość.Dużo ramu mile widziane:)

Edytowane przez Remik123456
Opublikowano

http://www.kimsufi.pl/

Troche drożej niż chcesz, ale uciągnie Ci 300 slotów + tsa. Możesz podział na serwery zrobić, stronę też. Na ownserve masz 1,50 zł za 1 slot.

Opublikowano

www.host1.eu i www.kimsufi.pl mnie zainteresowały ...zdecydowanie oferta kimsufi za 160 zl masz 24 gb ramu co wystarczy na potezna serwerownie...ktory bardziej polecicie?

Opublikowano

Ja na host1 miałem przez miesiąc za 50zł i fajna, fachowa obsługa, podobało mi się bardziej "przyjazne" podejście do klienta i oferta pomocy w razie problemów. Nie miałem na nim nigdy żadnych przerw, awarii. Wszystko było tak jak powinno.

Opublikowano
www.host1.eu i www.kimsufi.pl mnie zainteresowały ...zdecydowanie oferta kimsufi za 160 zl masz 24 gb ramu co wystarczy na potezna serwerownie...ktory bardziej polecicie?

A czytałeś co jest napisane na kimsufi?

Tam jak kupujesz to z miejsca na 3 miesiące, czyli płacisz "737.96 PLN" za te 24gb ramu.

Irytuje mnie ludzkie lenistwo.

"Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy" - Józef Piłsudski