Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czy pójdzie mi Vindictus

MrDevil205

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie Ram 2 gb Procek Amd turion 64x2 mobile technology 1.90 ghz 2 rdzeniowy Karta graficzna ATI Mobility Readon HD 2400 System Windows 7 Gram na laptopie

Opublikowano

Jeszcze internet wchodzi w gre :) Nie tylko , ze serwer EAST (zapewne na tym bedziesz gral) jest oddalony i to bardzo od Polski , to jeszcze proxifier troszeczke sie najje .

Opublikowano

Hmm Może czeka na wersje eu ? :P cbt już była. Ale nie ma żadnych info o otwarciu gry ;;//////////////////////

Opublikowano

Eu jeszcze nie wyszła była tylko zamknięta beta na której byłem :) Nic nie wiadomo o wyjściu gry gadali że ma być grudzień-styczeń (mi się wydaje że na nowy rok ;D). A ta od Eryka to wersja us musisz się bawić ze zmianą ip :P Ale to nie problem Eryk wszystko ładnie opisał w swoim temacie więc myślę że sobie poradzisz.

@Offtop

Miło że ktoś mi daje + chociaż zbieram - :-)

Opublikowano

Fuks.

Kumpel akurat gra w grę na jeszcze gorszym o raz od ciebie komputerze i nawet bez lagów ciągnie.

Ale z tego co pamiętam to on ostatnio ram podwyższał do 4GB, ale jechał wtedy na 512mb + słabą kartą graficzną.

Spokojnie pojedzie, pobieraj.

OndteAw.png

Opublikowano (edytowane)

Poradnik Działa używam tego proxy xD tylko nie wiem jak to id uzyskać bo jak się rejestrowałem to nic nie pisało a gdy chciałem się zalogować w grze przez email to nic na for mogę się zalogować

Edytowane przez MrDevil205
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...