Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.szukam programu do zrobienia wlasnej bootowalnej płyty Windowsa.chce aby w tym programie byla tez mozliwosc dodac rzeczy ktore przy instalacji systemu same sie instaluja.slyszalem ze jest cos takiego jak Norton Ghost.mam osobiscie na kompie nLite ale wogole go nie ogarnia.pozdrawiam

Opublikowano

Norton Ghost nie robi instalek, nagrywa juz zainstalowany system i potem tylko go odtwarza na dysku w całości albo konkretne pliki

jak nLite nie umiesz się posługiwać to raczej nic nie polecę bo reszta programów jest bardziej skomplikowana , a poza nim prościej instalki już się zrobić nie da

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

u nas w szkoel maja systemy porobione w programie ghost .najpierw sie botuje potem na chwilke jest linux i potem sie wyswietla okno z % i leci 100% i juz jest system.

ja ogarniam troche nLite ale nei wiem jak zrobic aby dodac wlasne programy ktore ma instalowac.

Opublikowano

ghost robi kopie CAŁEJ partycji dysku wraz z systemem już ZAINSTALOWANYM a potem po prostu nagrywa ją na dysk nic nie instalując tylko odtwarzając z kopi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png