Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] VPS na eXone

PaweliV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na eXone widzę dane kontaktowe i korespondencyjne - oni coś przysyłają pocztą tradycyjną? Bo jakoś nie mam ochoty, żeby przyszło mi do domu rachunek za dedyka i żeby rodzice sobie popatrzyli...

Opublikowano

Słuchajcie ja tak samo dołączam się do tego pytania ale szczerze musze wiedziec czy przychodzi co do domu ? poniewaz ja tez nie chce zeby moi to czytali... jezeli ktos z tego korzysta to prosze o odpowiedz.

Opublikowano

Słuchajcie ja tak samo dołączam się do tego pytania ale szczerze musze wiedziec czy przychodzi co do domu ? poniewaz ja tez nie chce zeby moi to czytali... jezeli ktos z tego korzysta to prosze o odpowiedz.

ślepy jesteś? Wyżej pisaliśmy.

Może da się zrezygnować jak do nich napiszesz.

bhkjpup0.gif
Opublikowano

Słuchajcie specjalnie napisałem do eXone.pl poprzez formularz kontaktowy, napisali on ze nic !!!, nic!!!, nie wysyłają poczta tradycyjną i wszystko odbywa się elektronicznie.

Opublikowano

Słuchajcie specjalnie napisałem do eXone.pl poprzez formularz kontaktowy, napisali on ze nic !!!, nic!!!, nie wysyłają poczta tradycyjną i wszystko odbywa się elektronicznie.

Dzięki, łap + ale i tak sam do nich napiszę.

Opublikowano

Radze uwazac na takie rzeczy , z exone nic nie przychodzi.

Ale inne portale np. jak kupowalismy z kolega domene .com.pl i wszytko spoko , a po miechu przyszła mu faktura vat do babci xD