Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co do mojego karygodnego zachowania na forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Większość z was znajdzie sobie zaraz jakąś zaczepkę i zaraz polecę sobie rangi MMT, ale co tutaj jest najważniejsze? Moje karygodne zachowanie.

Także zacznijmy od początku.

Już na wjeździe widzę jak TheMoreMaster pisze, że pisałem do niego czy do bug wie kogo, że będę sławny tak jak on, poniżej wycinka ze skargi.

Wyjeb*ać go. Od początku mi się nie podobał, kiedyś na skype napisał że taki jeden (nicku nie pamiętam) też będzie sławny jak on, czy coś w ten deseń. Kolega chce szpanować.

Kolego, kto tutaj będzie szpanować to niech będzie. Od początku mnie to nic nie obchodzi. Do kogo to pisałem? Daj mi dowód, że takie coś pojawiło się w ogóle

w internecie, chociażby na skype. Poproszę chociażby screena. Odkop całe archiwum, archeologu.

Spokojnie, to nie koniec. Lecimy dalej. nn49261111 czy jakoś mu tam, też dodał swoje cztery litery.

+1 ten koleś tez mnie denerwuje w ktoryms jego temacie byłem "przeciwny" jego pomysłowi to juz z ryjem wyskakiwał...

Przepraszam bardzo, daj mi temat. Później znów razem zrobimy wszyscy analizę i zobaczymy jakie było również twoje zachowanie.

Pochwalimy się i troszkę pośmiejemy. Ja nie mam zamiaru bawić się kilofem i odkopywać jakieś gówna.

Następnie dochodzi kochany Strupeczek.

Kara :

Zdjęcie rangi MMT i zakaz MMT, Kidmodów itp. przez jakiś czas

Mogę tutaj robić co mi się żywnie podoba, jeżeli przestrzegam regulaminu. Widzisz, sprostanie życiu nie jest takie łatwe. Ja nie wyciągam

tutaj pochopnych wniosków i oskarżeń, lecz zaraz przejdę do samego sedna.

I nareszcie BabyBuns

Ten koleś to cham. Od początku kiedy się tutaj zarejestrował jego opinie na każdy temat były karygodne, i nie wnosiły prawie nic do tematu. To samo gdy zrobiłem temat ze zdjęciami

ładnych dziewczyn. Koleżka już wjechał na mnie, że co drugi post będzie mój. A proszę bardzo będzie, to nie jest żaden double post ani spam. Nie mogę nabijać? Będziesz płakał, ryczał i kwiczał

kiedy ja będę miał ich więcej od ciebie? Równie dobrze nie robię tego dla nikogo, ale chcę poznać opinie innych osób.

To samo z wyzwiskami. Nie raz spotkałem się z tym jak jakieś świńskie słowa poleciały w moją stronę. Nie były one ostre, ale i tak naruszały godność.

OndteAw.png

Opublikowano

BabyBuns

Co do tego poprzedniego tematu i tej osoby. Nie chce się wpierdalać, bo to nie moja sprawa, ale ten cały BabyBuns sam wyzywa wszystkich, a jak on może to inni już nie? Nie raz widziałem jak kogoś obrażał, a potem są takie skutki.

Nie ma co na niego uwagi zwracać.

Opublikowano

Przepraszasz teraz a u mnie w profilu co ?

Pierdolony obrońca BabyBuns! Ten koleś to ma dopiero najebane.

Ale ja już nic nie gadam, wyjebka po całości.

Również mnie zwyzywałeś ;]

Zastanów si.ę co robisz, potem pisz

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Ten temat nie prowadzi do niczego mądrego.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Ten temat nie prowadzi do niczego mądrego.

Coś ty. Temat ma jak najbardziej sens. Niech ludzie wyjasnią sobie sprawy, niż mają to w sobie dusić.

Opublikowano

Ty chyba nie widziałeś postów moich i duds w skardze na ciebie, pw też totalnie olałeś, jak widze. Skoro są na ciebie skargi w sugestiach, to są uzasadnione, tak samo, jak były na mnie. Może nie jesteś jedynym winowajcą, ale serio - chill out

Opublikowano

Teraz nasuwa mi się sytuacja która była ostatnio. MrGamesMetin2 został zdegradowany z funkcji KidMod'a za wulgaryzmy i obrazy bez jakiegokolwiek odwołania + degradacja do grupy Members o.O, więc dlaczego nie może być tak samo z Tobą? Moim zdaniem takie zachowanie jest karygodne jeżeli masz z kimś problemy to załatwiaj to po za forum na GG bądź gdziekolwiek. Moim zdaniem Diosminex powinien być ukarany tak samo jak MrGamesMetin2.

Opublikowano

Rozumiem. Lecz duds coś innego postanowiła. Myślałem że chcesz coś więcej napisać. Ale jednak pomyłka. Close.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...