Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Konto sprzedaż a kradzież

^*KOKS*^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem dostałem konto w prezencie około 3 miesięcy temu maga 235lvl do tego czasu rozwijałem konto i mi się znudziło .

Postanowiłem sprzedać konto a osoba która mi je dała w prezencie straszy mnie teraz , moimi rodzicami itd...

Czy jest za co ? Czy mam się bać ?

bez yt.

Opublikowano

Jeżeli konto oddał Tobie to prawowitym właścicielem jesteś Ty, chyba że konto masz założone na jego e-mailu, zmień e-mail wtedy i nie masz się czego bać.

Opublikowano

Nie było coś takiego graliśmy ze sobą od bardzo bardzo dawna ... miałem łucznika ok. 170lvl a on chciał wzmocnić gildię więc kupił maga ok.200 lvl umowa była taka , że ja mu daje łucznika do akademii a on mi maga do gry więc ok. Tylko w dość dziwnych okolicznościach straciłem swoje konto (łucznika) i dostałem maga bez e -maila . Po około 4 miesiącach gry doprowadziłem maga do dobrego stanu a jemu znów się zachciało zwiększania siły gildi więc kupił maga ok. 230lvl i dał mi go za tego maga którego wcześniej mi kupił tym razem z e-mailem itd... dwa miesiące pograłem ale stało się to tak nudne , że konto stało kilka miesięcy na bocie . Nie ma sensu tego ciągnąć i chcę sprzedać konto. Wiem , że ta osoba się bardzo rzuca , że go okradłem niby itd... Mam rozmowy z gg potwierdzające to że jak on to mówi dostałem konto w "prezencie" człowiek ten jest o wiele starszy i wie o mnie prawie wszystko ;/ No ale to konto to chyba moja własność prawda ?

bez yt.

Opublikowano

@ autor

10 latek , ktory wierzy we wszystko co mu sie powie , uwazaj bo policja cybernetyczna przyjedzie i bedzie ci monitor buczec i mrygac ' uwaga policja mamy cie ' . To nie 4 swiat, koles dal konto to jest twoje i siemano, niech sie martwi a takie pierdoly to moze do snu 5 latkom opowiadac, wiec nie daj sie zastraszyc ;)

nie bądz cham, daj minusa -----

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...