Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vm]Diss od FaceM*** na MakYsa xD

ExuL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta kurwa jaką jest Fubu i te jego całego ziomki i facemetin to dno ! FaceMetin do pięt nie dorasta MPC forum

2q3995e.png

Opublikowano

Dobra chłopaki sobie "jadą", ale bez przesady aby mieszać w to rodzinę = ) Normalnie porażka, teraz żałuję że Bambus3k chce współpracować z taką osobą jak FuBu...

Opublikowano

Już po rodzinie muszą leciec, najlepsze jest to, że fupuś się bał samemu go zdisowac to "rozkazał" swoim przydupaskom <3.

Opublikowano

Ehh na FaceMetin byłem ponad rok,ale miałem przerwe straciłem moda,teraz sobie w kilka dni napisałem pare set postów i pomagałem ludziom(starałem się)

pisze podnie,a Oni mi piszą że miałem swoją szanse wtf??

Już nigdy tam nie wróce zasrane noby z FuBu na czele !

Bambus3k zrób swojego serwa,nie z tym przyjebem 15 latek jebany.

Opublikowano

@Gamus "Dobra chłopaki sobie "jadą", ale bez przesady aby mieszać w to rodzinę = ) Normalnie porażka, teraz żałuję że Bambus3k chce współpracować z taką osobą jak FuBu... "

Jestem za. ;p

Opublikowano

Ehh na FaceMetin byłem ponad rok,ale miałem przerwe straciłem moda,teraz sobie w kilka dni napisałem pare set postów i pomagałem ludziom(starałem się)

pisze podnie,a Oni mi piszą że miałem swoją szanse wtf??

Już nigdy tam nie wróce zasrane noby z FuBu na czele !

Bambus3k zrób swojego serwa,nie z tym przyjebem 15 latek jebany.

FuBu nie ma 15 lat,ogarnij się i on będzie tylko na serwerze Bambusa dla komercji i rozgłosu >.>

Opublikowano

FuBu nie ma 15 lat,ogarnij się i on będzie tylko na serwerze Bambusa dla komercji i rozgłosu >.>

I dla sprzedawania eq za sm na pl :<.

A co do tego patałachy fubu jest zerem zayebanym pewnie ma głos jak 11 letnie dziecko z 10 kutasami w mordzie dlatego musi używać mikrofalówki do "zmiany" realnego głosu.

Jak chcą dissować makysa to chociaż mogli by wziąć kogoś z głosem kto nie sepleni i niema 15 lat.

Niee_Zioom.png
Opublikowano

Szczerze mówiąc mnie to śmieszy,ludzie biorą się za takie rzeczy o których nie mają pojęcia .. :rolleyes:

Pseudo raperzy .. dissują się o grę xD xD

Zresztą widzę że "dissy" stały się jak by to powiedzieć .. popularne .

Ale ludzie chyba nie mają pojęcia co to oznacza diss .. :rolleyes:

A się za to biorą o.O

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

I dla sprzedawania eq za sm na pl :<.

A co do tego patałachy fubu jest zerem zayebanym pewnie ma głos jak 11 letnie dziecko z 10 kutasami w mordzie dlatego musi używać mikrofalówki do "zmiany" realnego głosu.

Jak chcą dissować makysa to chociaż mogli by wziąć kogoś z głosem kto nie sepleni i niema 15 lat.

Nie lubię ani FuBu,ani Bambusa,ani Makysa,ale takimi postami o kutasach i wyzywaniem kogoś od dzieci sam robisz z siebie idiotę,więc trzymaj swoje sprośne uwagi dla siebie.

Opublikowano

Już po rodzinie kurwa lecicie??

FuBu ty i twoja jebana paczka z przeczkola jesteście kurwami, zachowujecie się jak dzieci, po rodzinie jeździć??.

Szkoda mi takich ludzi.

fs_pc.png

Opublikowano

Zrobiliście z tego temat do dyskusji, a to nie ma praktycznie nic wspólnego z metinem (Oprócz tego, że fubu jest metinowcem) -.-. Jeśli chcecie to róbcie sobie takie tematy w pogaduszkach, a nie zaśmiecacie dział.

Zamykam.

• 5 lat później...
Opublikowano

Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w koszu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...