Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga]Diosminex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Chciałem zgłosić skargę na tego osobnika, z powodu licznych wyzwisk, wulgów w stronę BabyBunsa, czy też innych użytkowników. Na takiej randze jak MPC Media Team nie powinien się tak zachowywać, powinien reprezentować forum i to dobrze. Prosiłbym o stosowne ukaranie go, ponieważ to jest już przesadą ;). Teraz możecie się dokładnie przyjrzeć co napisał,

Wypierdalaj kurwa dałnie . Jak Ci sie nie podoba to trzaskaj frajerze. Nie chcesz oglądać babek, jesteś gejem. To się nie odzywaj. Każdy twój post jest żenujący. Twoje zachowanie to gówno. Jesteś pedałem, a rodzina trzyma Cię w karcelu. Wypierdalaj z forum. Jesteś jedynym debilem, którego nikt nie trawi. Szmata z parkins...

PS: Nie mam nic do Ciebie, ale to już było przesadą. -.-

PS2: Nikogo nie bronie.

Opublikowano

+1 ten koleś tez mnie denerwuje w ktoryms jego temacie byłem "przeciwny" jego pomysłowi to juz z ryjem wyskakiwał...

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Wyjeb*ać go. Od początku mi się nie podobał, kiedyś na skype napisał że taki jeden (nicku nie pamiętam) też będzie sławny jak on, czy coś w ten deseń. Kolega chce szpanować.

Opublikowano
Zdjęcie rangi MMT i zakaz MMT, Kidmodów itp. przez jakiś czas

To karygodne zachowanie, ale decyzje o jego degradacji podejme wraz z dudsonową.

A żadnych zakazów miec nie powinien, user jak user. Odpierdala mu, to dostanie warna, drugiego, aż się uspokoi. A jeśli już, to od takich decyzji są administratorzy.

Uporządkuje go do pionu. ema

Opublikowano

Widzę, że po ponownym przyjęciu nic się nie zmieniło.

Jeśli Diosminex nie zmieni swojego zachowania straci rangę. Póki co zostanie na okresie próbnym równo 2 tygodnie + warn za obrazę użytkownika.

1321896841-U198706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...