Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tak sobie rozkminiam czy nie zaczac znowu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam pare a nawet bardzo sporo kont na s2 i s16 na s16 mam woja 43 z bojem bez eq skille troche dupne :D bo to bylo moje piersze konto i kazdy skill rozdawalem po 6,4,7,10 i tak mysle zebym pozbieral jakies smieci z innych kont i je posprzedawal ale nie wiem czy oplaca sie grac na plu bo sami wiecie jak tam jest moze polecacie jakiego innego metka ?? a jak nawet zaczal bym grac na innym metku to moze powiecie jak zaczac gre od nowa ?

sygnatura.png

pomogłem zapodaj minuska !

Opublikowano

Moim zdaniem to zależy od tego czy chcesz grać na PL czy nie ;P bo jak tak to nie liczy się czy jest sens czy nie bo przecież gra się 4fun. Jeżeli znudził ci się PL to zawsze możesz iść np. na Metin2 SG, gdzie na start masz przedmioty z IS na tydzień za darmo, lub na Metin2 US gdzie ceny są, lekko mówiąc, bardzo przystępne. Jeśli jesteś "żądny wyzwań" to możesz także obczaić Metin2.co.kr... ale to już trochę inna beczka, serwer zdeka dziwny :D

Oczywiście nie zapominaj o istnieniu prywatnych serwerów, których na MPC pełno.

Jak zacząć grę od nowa? Ogólnie zależy jak Ty lubisz grać... No, jeżeli chcesz dość szybko i łatwo coś tam osiągnąć to moim zdaniem powinieneś lecieć bodym lub wp, ewentualnie buffek ale na globalu nie wiem czy będzie Ci się chciało ;)

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Siema . Jeśli masz takie konto w metku , skille byle jak to radził bym Ci zacząć na PL'u od nowa , wbij 5 lvl , zrób biologa , bierz skille i kombinuj kase na poty i potem na 10-12 lvl bierz się w m1 na metki , mi kiedys z 3 metków wylecial Berserk i 2 x Aura Miecza więc bardzo opłacalne , polecam serwer s24 . ;] Jeśli znudzi/ znudził Ci się PL bardzo fajny jest metek metin2.us , polecam bardzo fajny a co na nim takiego fajnego , sprawdzisz sam . ;] Licze na + ;]

Opublikowano

Jak chcesz to graj nikt ci nie rozkazuje ... Po sprzedawaj te śmieci, idź łowić rybki, kopać rudy, robić przetopy itp. Na eq szybko zarobisz ... :P

Opublikowano

Moim zdaniem na PL nie oplaca sie zaczynac od nowa.

Wole grac na privku niz na PL.

Teraz na PL sa kosmiczne ceny i wgl wszystko pozmieniane..

Opublikowano

@UP Na PL'u nie są kosmiczne ceny, wszystko poszło w dół : )

@Top Na PL'u jak zaczneisz od nowa to możesz się nieźle rozwinąć, ale wybór należy do cb.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

zależy, czy lubisz się pomęczyć, czy iść na łatwizne.

tym wojem na plu z tymi skillami 6,7,8 ci nawet nie radze grać.

osobiście na privach lubie od czasu do czasu pograć, ale po jakimś czasie wychodzi na to, że albo padają albo się nudzi gra.

na plu chociaż coś możesz osiągnąć. co do postaci to polecam ninje daggera, a przez jakiś czas zarabiać na niego mentalem w imha.

teraz ceny wysokie, także na poty czy inne pierdoły ci starczy na luzie.

Opublikowano

Wiesz, ja bym nie wracał na PL to syf, ceny lipne... Najlepiej zagraj sobie na US, fajna atmosfera i ceny są super.

No ale jak już się uparłeś na tego PL to pograj ale na woju nie radze grać.

sygnature.png

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...