Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Stary dobry wofx

RUDY22

Moze przyczytaja to tworcy starego dobago wofxa  

118 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chielibycie ponownego startu wofxa

• TAK
      102
    • NIE
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest jeden jedyny prywatny serwer ktorego tak bardzo polubilem i poswiecilem na niego wiecej czasu niz na wszystkie inne prywatne serwery wziete razem do kupy.

Serwer byl wedlug mnie idealny nie to co dzisiaj 90% to sewery skopiowane z chinskich priwow.

Ten serwer byl medium systemy ulepszen byl posty ulepszacze dropilo sie z red lasu (ziola zielone czerwone niebieskie i fioletowe) lub z red smoka (monokle piura reszty niestety juz nie pamietam ) pod koniec serwera pojawil sie rowniez niebianski smok a z niego ulepszacze na nowa zbroje.

Mysle ze taki serwer dzisiaj by byl bardzo popularny.

Moj nick z tego serwa to IGY

Opublikowano

Kurde opiszcie trochę serwer, bo nie wiem czy to ten na którym grałem i był spoko, opiszcie jaka była naj zbroja i jakaś dobra broń ;P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co do tych lamusow to sie nie zgodze Farrek i Xavi mieli naprawde pojecie co robia i ich nowe projekty byly zajebiste!!! Jesli by systartowal drugi taki serwer to by byla malinka moze troche trudniejszy ale naprawde bym DOBRY!!!

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...