Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znalazlem Buga:d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bug polega na tym ze wydalem kiedys 160 credow na adrenaline.. teraz wydalem 400 na scorp;) spoko spoko wlaze patrze ile mi brakuje do nastempnego kodu a tam tyle ile bylo tylko 340 ;) Czyli ze jak np z goldem bron kosztuje 400 credow a normalnie 500 i wydamy te 400 to tak jakbysmy wydali 500:) Pomoglem dajcie 5;)))))

Opublikowano

No ja tez nic z tego nie rozumiem, ale sądząc po ostatnich paru słowach wychodzi na to że jak kupimy cos za 400 g1, to zabiorą nam 500. Ja nie wiem w czym ma nam to pomóc

Opublikowano

Wytłumacze :P

Bez Golda na G1 Kosztuje Coś 500 G1 Credytów

Wjęc z Goldem jest 20 % Tanisze (Bo jest 20% TANIEJ) Wjęc broń kosztuje wtedy 300 do 400 G1 Credytów

Ale jest bug że nam znika te 300 - 400 Credytów a na Bonus z PROMOCODEM jest że wydaliśmy te 500 Credytów...

Opublikowano
bug polega na tym ze wydalem kiedys 160 credow na adrenaline.. teraz wydalem 400 na scorp;) spoko spoko wlaze patrze ile mi brakuje do nastempnego kodu a tam tyle ile bylo tylko 340 ;) Czyli ze jak np z goldem bron kosztuje 400 credow a normalnie 500 i wydamy te 400 to tak jakbysmy wydali 500:) Pomoglem dajcie 5;)))))

chodzi mu oto ze jezeli macie premke GOLD to nie musicie wydac 500 G1 credytow tylko 400 i dostaniecie promocoda^^

jest to spowodowane znizka 20% z premium GOLD na zakupy na Gamefirst.com

Opublikowano

aaa chodzi Ci o promocję!! wydajesz mniej niz 500 a i tak dostajesz gratis :]

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

to OCZYWISTOŚĆ Jak wyżej close topic.. .

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Opublikowano

wgl nie wiem o co mu chodzi ale pozniej sie szczaiłem po waszych komentarzach o co kaman wlg fajnie ze to bug jak wiadome ze jak sie kupi premke GOLD to sie ma 20% zniszki...:D

prosił bym o CLOSE TOPIC...;D

Jeśli pomogłem daj 5*
Opublikowano

NIe za bardzo to wytlumaczyles ;)

PoZdRooo.

obraz.png

98% Idiotów czyta ten podpis z ręką na myszce..

Noo już nie ściągaj tej łapy ;)

STRZELASZ W HEADA I MASZ DEDA JEDEN SHOT JEDEN KILL TO NIE HACK TYLKO SKILL

POMOGŁEM DAJ 5*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...