Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy za Mober mozna dostac bana?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem na PL-u trochę poexpić i znalazłem Mober hacka z tego tuta:

To jest ukryta treść, proszę

Czy mogę za niego dostać bana na Metin2.PL jeśli nie używam Pick Up'a, auto potera, auto mobera, auto MobLocka, tylko korzystam z ręcznego Mobera ( ten przycisk z pelerynką [nie automatyczny] ) ? Czy muszę jakoś zablokować HS'a? Jeśli tak to proszę o podanie wg was najlepszego sposobu na blokade HS. Korzystałem z HS Bypass ale jeśli są lepsze to proszę o podanie linku. Za pomoc będą + lub - w zależności co kto lubi :)

Opublikowano

Za to jest ban poniewaz to jest nie dozwolone oprogramowanie a to blokade Bypass co masz to jest najlepsza

Pomogłem ,Daj Plusa ++

zakaz umieszczania linków do zewn. stron

Opublikowano

Masz +. Napisz mi jeszcze: czy jest jakiś sposób że oni wykrywają kto ma takiego Mobera? Bo pelerynki każdy może mieć z ItemShopu i tego nie wykryją prawda?

Opublikowano

Pelerynki moze miec kazdy a co do mobbera to ktos Cie zobaczy ze masz takie cos nakreci filmik i masz ban na zawsze a jak uzywasz mobbera z kamermoda to oni moga wszystko sprawdzic w logach.

Pomogłem ,Daj Plusa ++

Opublikowano

Jakis gracz ktory nie widzial takich hackow to nie zauwazy roznicy miedzy pelerynkami a mobberem ale jak ktos wie o co chodzi to ,to widac po ruchu potworow itd:

Pomogłem ,Daj Plusa ++

Opublikowano

Dzięki. A jeśli będe sam, nikogo nie będzie w pobliżu a HS będzie zablokowany to Team się nie kapnie że używam mobera?

Opublikowano

A jak mam HS Bypass to wystarczy zablokować logi i pliki i już jest zablokowany? Jeśli tak to mam wyłączyć później Bypassa czy zostawić go włączonego?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...