Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej gram w silka od jakiegoś czasu, ale skopałem postać na początku i teraz chcę zrobić nową Łucznika, ale na początku ją wyfarmić.

Czytałem poradnik że jeśli się chce samemu farmić co jest ciężkie ale możliwe (bo taxi nie wchodzi w grę brak znajomości i kasy) trzeba wbić 16lvl, mastery na 7 i bowem w stronghold farmić na banditach, ale obawiam się że tam bot nie da rady bo jest tam masa budynków w które się szybko może zaklinować.

Stąd moje pytanie to botowców :) gdzie można się ładnie wyfarmić ibotem?

Opublikowano

Możesz spróbować na tych banditach. Ja farmiłem moim wizem na polipomnesach w Europie (multum ścianek, przejść, kamieni...) i dawał radę. Średnio 8 mobów/minutę, czyli mniej więcej tyle samo, co na otwartej przestrzeni. Więc, jeśli jest tam dobry spawn, to spróbuj ;)

wiz_taxer.png
Opublikowano

Śmiało próbuj ;) jak dobrze pamiętam rzadko kiedy bot mi się blokował na banditach więc spróbuj.

random.jpg

Opublikowano

no to gratuluję na polipomnesach tam rzeczywiście jest masakra. będę próbował mam nadzieję że się uda.

Mimo wszystko czekam jeszcze na jakieś inne propozycje :)

Opublikowano

Wbij szybko wizza do 64 lvl na jakiejś małej farmie, kup staffa +5 i na ongach się taxuj (bot ustawiony na mały zasięg). To chyba będzie najlepsza metoda. Tą twoją metodą byś musiał jeszcze kupić SoS bowa na 16lvl (i jest wiele wolniejsza od tej co podałem).

Opublikowano

Robisz wiza clera farmisz nim na ongach (free taxi) 20k sp potem musisz wbic jakos 52 lvl kupujesz sos staffa masz onga dokladnie na 2 hity z life controlem. Ja takim wizzem wyfarmilem 1.2kk sp; przy tym dropi ci mnostwo itemow i elixirow i ladnie zarabiasz

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!