Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Związane Z Serwerem Sun Sro Można Się Jeszcze Zalogować ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem spytać czy można się jeszcze zarejestrować na stornie , bo zamierzam grać na tym serwerze tylko nie wiem czy moge się jeszcze rejestrować .

Czytałem troche i niektórzy piszą że można rejestrować się po 15:00 bądź przed 15:00 . Prosze o szybką odpowiedź bo zależy mi na tym żeby zagrać.

Jak nie można się już rejestrować to podajcie mi link to zalogowania się na innym serwerze prywatnym gdzie łatwo wejść na serwer i jest jakieś +expa i sp.

Bardzo dziękuje i pozdrawiam :P

supremeLogo1.gif

Bywalec
Opublikowano

Godzina jest nie określona kiedy jest reg on np reg dział o 16 i ludzie piszą że reg zawsze o 16 jest więc wniosek z tego taki nie patrz na to co inni piszą a rega wątpie żeby teraz otwierali

Opublikowano
hey da mi ktos jakies konto bo sciagnelem clienta wszystko ladnie tylko nei mam zadnego konta, dam 5 gwiazdek za pomoc.

A żeby się zalogować czeba mieć przeglądarke explory czy fire fox ?? Czy jeszcze coś ?

Poda ktoś dokładną godzine ?

Opublikowano
Witam..Moze mi ktos podac link gdzie moge pobrac media.pk do sun world..

nie ma osobnego media...

musisz sciagnac instalke bo tam jest intro z roc a serv jest jak inne [versja jest 2.++ client zajmuje 950 mb chyba]

Opublikowano

Zarejestrować jak coś.

Ja dziś i wczoraj rega miałem open po 12 godzinie, więc losowo.

Proponuje zamknąć, a tym co chcą konto niech się czają na open, bo data i godzina open reg jest nie znana !.