Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gothic 3 Zmierz Bogów Nowy Patch Lol

aro998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

zrobiłem ten temat dlatego że jest nowy patch i z tego co wiem jest dużo ludzi którzy nie moga zagrać bo gra jest zjebana i sie zacina po 10 sek grania oto jest patch 1.089_PL

patch do pobrania tutaj[/url] <<-----link do pobrania patch ten patch jest zajebisty na starym kompie który ma 640mb ram karte graficzna 5700 i procek 1.89 gdy wyjde poza wioske ustawiam tekstury na duze i all ustawienia widoczności na max i nie tnie sie polecam pobrać bardzo dużo daje + jeszcze bronie,zbroje i oczywiście dali blokowanie tarczą ale glównie ten patch jest do poprawienia wydajności (trzeba usunać gothica jeżeli były inne patche instalowane na nim i jeszcze raz zainstalować UWAGA save z wersji od 1.06 niżej nie dziłaja wieć trzeba od nowa zaczynać)

miłej gry życze pozdr :D

Gothic <<<--- moja gra ;)

Opublikowano

Gra jest tak zbugowana ze na max detalach idziesz wsyzstko cacy ( komp wyjebany na maxa) a tu nagle na pewnej drodze ci sie all tnie ;d

Albo niewidzialni npc, chodzenie w wodzie itp ; >

76561198001815076.png
Opublikowano

ta ja też dalem 129zł ale nie żałuje owszem była to pierwsza polska wersji bez żadnych patchy ale pobierz sobie patcha co ma 800mb to zobaczysz że na tym kompie co podawalem to nie bedzie ci rwał na minimym grafice

Gothic <<<--- moja gra ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...