Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

skad sciagnac wowa?

camy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcialem zobaczyc jak sie gra w ta gre (dawno nie gralem :D) na globcu. zostawilem laptopa na noc i do poludnia , ale sciagnele zaledwie 1.5 gb , a gra wazy 14gb o ile sie nie myle , sciaga mi od 0,1kb/s do 10kb/s o.O a posiadam internet 2mb ( duzo wiecej od 23 do 13) wiec szukam jakiegos "szybkiego" sposobu na sciagniecie wowa.

z gory dzieki :)

Opublikowano

Blizzard downloaderem nie sciagaj jezseli nie masz 2x tyle miejsca na dysku niz wymaga gra bo nie bedziesz mogl np. zastopowac i od nowa wlaczacz. Ja mialem tez problemy i nie dalo sie spatchowac ''manualnie''

Opublikowano

Tak jak jest napisane w tym temacie. Nic nie omijasz, masz wybrane poddziały : jak zagrać na 3.3.5a i masz tam wszystkie pliki. Jest to tam opisane łopatologicznie a i tak mimo to tyle osób ma z tym problem to ja nie wiem jak ma być opisany poradnik...

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

zauwazylem ze torrent , ktory podales wazy 20gb i dziwnie sciaga tzn. raz 5-10 kb/s raz 300/400kb/s zreszta tak jest z kazdym torrentem ,zalezy od tego ile osob sciaga , ale w oficjalnym downloaderze wow wazy 10gb i nie wiem czemu , ale jest jescze gorzej , na poczatku sciaga mi normalnie , a po minucie spada od 20kb/s do 0,01kb :D wiec z tego i z tego musial bym sciagac strasznie dlugo. jest moze jakis inny downloader , ktory sciaga ze stala predkoscia?

Opublikowano

WoW Global wazy ponad 25 GB, więc wybierz te źródło które szybciej ściąga, potem i tak będziesz musiał to dociągnąć.

userbarwb.png

Opublikowano

mam jeszcze 1 pytanie , gdyz torrenty przestaly dzialac (0 seedow) gdybym chcial kupic wowa , to musialbym kupic pierw dodatek wrath of the lich king a dopiero potem cataclysm? wiem ze noobowate pytanie , ale jestem calkowicie zielony jezeli chodzi o wowa :P

Opublikowano

Classic -> TBC -> WOTLK -> Cataclysm. W takiej kolejności trzeba instalować.

Na globalu możesz grać np z dodatkiem TBC i dopiero później kupić następny dodatek.

Opublikowano

teraz (na wasze szczescie :D) ostatnie pytanie. jezeli bym sciagnal globca to musial bym kupic podstawowke ? czy wystarczylo by tbc? wole sciagnac i sie upewnic czy mi sie ta gra w ogole spodoba ^^

Opublikowano

Ściągasz i kupujesz klucz do podstawki, TBC już nie jest wymagane. Nawet jakby było to i tak najpierw podstawka czyli World of Warcraft classic, czyli bez żadnych dodatkowych napisów etc.

userbarwb.png