Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] 4storyEG - sens gry.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ostatnio zastanawiałem się jaki jest sens gry na 4storyEG.

Owszem Exp , drop itemów i kasy jest świetny + wspomagacze typu eliksir wzrostu, ale jednak jest problem.

Moim zdaniem posiadanie postaci 90lvl nic nie daje skoro naszym ekwipunkiem są czasówki na 60 i 78 lvl - to jest bez sensu.

Prywatny serwer powinien ograniczyć do minimum potrzebę doładowywanie IS. (mam świadomość że serwer też musi mieć pieniądze na utrzymanie)

A innego sposobu na ulepszenie nie ma po restarcie ( hacki, boty, bugi ).

Oczywiście za wirtualną kasę też można kupić jakiś dobry przedmiot, tylko że od kogo?..

Bardzo mało osób posiada jakiś przedmiot +18.. może się mylę.

Za to na PL jest ogromny wybór itemów.

A więc bardzo bym prosił o wypowiedzenie się na mój temat.

Myślę że Dzięki wam nabiorę chęci do gry. :)

PS: Nie jestem pewien czy akurat w tej zakładce powinienem dodawać temat więc proszę o wyrozumiałość

Pozdrawiam i Dziękuję .

Settlers12

Opublikowano

moim zdaniem po wprowadzeniu nowego patcha na RG gdzie nie można używać CE i wiele więcej gra na EG straciła sens bo każdy wchodził na EG tylko po to by se porobić dobre eq a na pl nie ma jeszcze haków na ulepszanie i mam nadzieje że nie będzie bo co to za gra gdzie wszystko się ma serwer PL jest o wiele wiele lepszy od EG

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

Dokładnie.

Sam gram na PL i jest o wiele lepszy, lecz to nie zmienia faktu że jest żmudny i za zabiera mnóstwo czasu..

Z tego co zauważyłem nie tylko ja wróciłem na Global, teraz już mało kto gra na EG.

Gdyby wprowadzili system nagród czy coś w stylu szansy zdobycia ekstraktu, magicznego eliksiru szczęścia czy formuły mistrza nie wydając własnych pieniędzy.

Hmm. chodź myślę że istnieją jeszcze pojedyncze hacki do EG,

w końcu to nie global że trudno ominąć zabezpieczenia.

Dalej zachęcam do wypowiadanie się co do tematu.

Może znajdzie się ktoś kto by wstawił link do jakiś hacków wspomagających grę lub może jakiś sprawdzonych sposobów ;)

Oczywiście nagradzam dużymi plusami i podziękowaniem :)

Opublikowano

No i bardzo dobrze, że wprowadzili ten zasrany PATCH.

Nie ma cheaterów którzy sami nie umieli se zrobić EQ, przez takich ludzi ten SERWER PADAŁ.

Jestem zadowolony z tego patcha mimo iż aktualnie tam nie gram.

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

Niby jak to EQ zrobisz, kupisz 10 zbrój +0 i będziesz ulepszał każdą dopóki nie zostanie jedna? xD

To już lepiej wydac kase na IS na PL gdzie masz pewnośc co doładowujesz a nie na jakiś stronach niemieckich gdzie musisz wykonać przelew...

A EQ poprobóje zrobic sam bez żadnego IS.

Zapraszam dalej do wypowiadania się na ten temat.

To dla mnie bardzo ważne :)

A serwer nie padł tylko zaczął bankrutowac bo każdy grał na hackach, wiem było to irytujące, lub te ciągłe AoE obok kowala gdzie były lagi jak cholera.

Ale jak inaczej zdobyc ulepszacze bez IS?

Przecież to już się robi powoli PL tylko że z wiekszym expem i dropem...

Opublikowano (edytowane)

Dokładnie wszystko zamulało na EG przez AOE i to był największy problem tego serwera sami gracze sobie winni tego że serwer padł kiedyś jak się wchodziło tylko na EG to lagi były teraz ilość graczy zmniejszył się do minimum a na PL nie koniecznie trzeba wysyłać sms by mieć dobre eq jest opcja sponsor pray która bardzo uproszcza grę

Edytowane przez HappyHappy

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

EG kiepsko zaczęło ale zaczyna mu lepiej iść nie to jak VN widać że pracują ja polubiłem EG choć pamiętam kiedy na PL wbiłem 20 lvl tak się cieszyłem a na EG to poprostu spoko i grać dalej ale jednak gram na EG

1330007971-U359964.png

Opublikowano

VN serwer nie istnieje już , a co do EG to pod względem hacków już jest do dupy , kiedyś było fajniej ale pod względem czystej gry bez hacków jest super ponieważ nie ma przeciążenia serweru.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Są plusy i minusy:

Plusy:

1.Jeśli masz słabego neta to cie nie laguje.

Minusy:

1.Niektóre hacki nie działają(OneHit)

2.Grywalność spadła.

3.Ulepszanie EQ jest do dupy.

Gram w CS 1.6 pod nickiem [M]aster.

A w 4Story PL i EG: Raysiln.

MPCForum upada ! To koniec !

AMEN.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...