Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOCY]Sf2010 serwer działa, ale nie mogę się zalogować

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, świeżo pobrałem pliki Sf2010 od mcncc.pl te, które są w 9 partach, a dokładniej rzecz biorąc: http://www.mpcforum.pl/topic/297151-dlpliki-serwerowe-2010-od-mcnccpl-zrobione-w-calosci/

Mam otóż taki problem, posiadam clienta 2011, serwer 2010, wiadomo, że tylko na 2011 działa .. Więc skonfigurowałem serverinfo pod mój serwer ( EasyVpn ). Zrobiłem wszystko tak jak trzeba, serwer działa normalnie, ale gdy chce się zalogować, wpisując niepoprawne passy wyświetla się komunikat : Nieprawidlowa nazwa lub haslo konta, a gdy wpisze proprawne, to wyskakuje blad, czym to jest spowodowane ? Na tych plikach nic nie robilem, ściągnąłem je, zainstalowałem, ustawiłem serwer, ale gdy chcę wejść do gry, to właśnie taki błąd mam. Pomoże mi ktoś!! ?

Proszę o usunięcie, naprawiłem błąd w root, przy okazji nie działający szept, już działa ; ]

Opublikowano

Wejdź w Navicat>Player>Kliknij prawym na tabelke Player i daj Repair Tables Extanded czy jakos tak i wpisz etc/rc.d/netif restart a potem /start i zobacz czy działa. Pozdrawiam , natan19.

JESTEM FAJNY :D

ZBIERAM +

cooltext572507794.png