Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szukam osoby która wyśle sms

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdro jaki z Ciebie Idiota :D az mnie brzuch rozbolal.....

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano (edytowane)

witam ostatnio bylem u wujka na zniwach i jakis idiota wjechal na mnie kombajnem i mi odcial reke ostatnio mialem operacje amputacji reki ale nie powiodla sie, nie mam lewej reki - w sumie na szczescie, sytuacja jest bardzo trudna, nie mam wystarczajacych srodkow by zaplacic za operacje przyszycia reki, jakos tak to sie nazywa, mam do was wielka prosbe, zlitujcie sie na prawde i wyslijcie sms na pomoc mi ... SMS o tresc AP.ogam52 na numer 92058

1zł (1,23 z VAT)

odszkodowanie nie wystarcza na operacje

ale dziekuje wam dostalem 70% z 2 sms czyli mam przeznaczone na operacje juz 1,22zl, przydalo by sie troche wiecej, ehh, naprawde zlitujcie sie

Edytowane przez OdmowaDostepu
Opublikowano

witam ostatnio bylem u wujka na zniwach i jakis idiota wjechal na mnie kombajnem i mi odcial reke ostatnio mialem operacje amputacji reki ale nie powiodla sie, nie mam lewej reki - w sumie na szczescie, sytuacja jest bardzo trudna, nie mam wystarczajacych srodkow by zaplacic za operacje przyszycia reki, jakos tak to sie nazywa, mam do was wielka prosbe, zlitujcie sie na prawde i wyslijcie sms na pomoc mi ... SMS o tresc AP.ogam52 na numer 920581zł (1,23 z VAT)

Zajebiście, że Ci ją odciął.

Nareszcie nie będziesz napierdalał biednych piesków w metinie.

OndteAw.png

Opublikowano

witam ostatnio bylem u wujka na zniwach i jakis idiota wjechal na mnie kombajnem i mi odcial reke ostatnio mialem operacje amputacji reki ale nie powiodla sie, nie mam lewej reki - w sumie na szczescie, sytuacja jest bardzo trudna, nie mam wystarczajacych srodkow by zaplacic za operacje przyszycia reki, jakos tak to sie nazywa, mam do was wielka prosbe, zlitujcie sie na prawde i wyslijcie sms na pomoc mi ... SMS o tresc AP.ogam52 na numer 92058

1zł (1,23 z VAT)

odszkodowanie nie wystarcza na operacje

ale dziekuje wam dostalem 70% z 2 sms czyli mam przeznaczone na operacje juz 1,22zl, przydalo by sie troche wiecej, ehh, naprawde zlitujcie sie

Wszystko fajnie, ale to jest sms za 25zł...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...