Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darmowe xbox live (gold)

Przemekb88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję w pełni darmowych kodów na konta XBL gold albo umożliwiające granie on-line. Są podobno takie kody 48h ale dużo stron sprawdziłem i lipa - nie działają. Podobno dawniej działała strona www.blurgame.com ale dziś nie działa już na te kody. Konto mam zarejestrowane na Polskę. Z góry dzięki. Za pomoc daję +

Opublikowano

Kiedyś była taka akcja, że rozdawano darmowe goldy, ale to chyba jak ktoś miał i była wtedy możliwośc darmowego przedużenia.

A o takich kodach to nie słyszałem

Opublikowano

Nie ma takich kodów co jakiś czas jest event lub darmowa gra przez określony czas

Opublikowano

Znalazłem również na internecie Xlink Kai Evo VII ale nie wiem czy to bezpieczne - próbował ktoś coś takiego (wiem że pisze tam ograniczenie pingu to 30) - wstawiam link do polskiej strony tego programu >>LINK<<

Opublikowano

Ja bym lepiej na twoim miejscu tamtej strony nie ruszał. Jak nie ma nawet samej końcówki .pl a na jakimś darmowym hostingu, to ja od razu takie strony odrzucam.

Tak czy siak, raczej nie znajdziesz takich kodów, bo raczej byłoby to crackowanie kont, co mogłoby skończyć się ŹLE !

fb.com/myrodj

Opublikowano

Nie polecam robienia niczego na stronach oferujących darmowego golda, chyba

że chcesz mieć potem problemy z kontem... Temat zamykam, jedynym sposobem

na golda są weekendy oferowane przez Microsoft.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...