Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat

ShaD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahahha:D to gowno nie dziala;)) a po 2 debilu nie przywlazszczaj se praw do hakow.. to jest hak Bobiego.. // a ty masz wielkie 1

Opublikowano

Hiz hack to cos takiego jak wall hack tylko inaczej dziala :P taka nowosc :D

UP @

Bobiego byly wczesniejsze wersje ta jest moja !! .. udowodnij mi ze nie .. ! od 12 pracuje nad nim wiec sie zamknij jak gowno wiesz. !

Opublikowano

Hack nie działa !!! Pojawia się menu i wgl wybieram opcje i nic...

Jak to twój hack daj kod źródłowy :)

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Opublikowano

Sprawdze i dam edit zapowiada sie fajnie bo ma menu a chcialem se cicho pohackowac :)

Klamczuszek z ciebie shaD ;)

Przy wlaczaniu hacka pisze by bobi ;)

EDIT@

Nie dziala wybieram funkcje wlaze do gry i gram bez hacka.

obraz.png

98% Idiotów czyta ten podpis z ręką na myszce..

Noo już nie ściągaj tej łapy ;)

STRZELASZ W HEADA I MASZ DEDA JEDEN SHOT JEDEN KILL TO NIE HACK TYLKO SKILL

POMOGŁEM DAJ 5*

Opublikowano

Inejctor Nie moj ,, tylko dll , :D ..

Naprawde to moj . ostatnio wstawilem cheata swojego i dobrze bylo a teraz co .. xD

Ja nie noob jak whisper czy Noxitu ..

Opublikowano

widzę że kolega naśladuje Whisper-a tez "pisał hacki" i wypowiadał się na każdy temat!!!

wstaw kolego kod źródłowy tak jak napisał wilku93 bo jakoś nie dowierzam takim jak ty!

najciekawsze w tym wszystkim jest to że piszesz że haczek jest twój a w tytule postu napisane znalezione prze zemnie!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

hak nie działa;] więc Ban dla tego pana...Z 5 haków jakie wstawił 2 działały ... Więc jak narazie k/d 0.45 nobq:P

Opublikowano

Zal mi was nie porownujcie mnie do WHisper. Przyznam sie to nie moj cheat . ale potrafie robic cheaty jeden juz wstawilem :D

CLOSE TOPIC @ BO SPAM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...