Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Zmieniacz Bonów V2 By Padmak

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Średnie w broniach 30/75 najlepiej robić przez kamer moda . W tym bocie ustawia Ci jakie maja być dokładne

Opublikowano

Nie prawda takię lub wyższe, po porostu ustawiłeś nie taki bon

tia.

Jak ustawisz minimalny bon to CI zmienia dopóki nie wbije taki, lub wyższy.

albo masz zlagowanego neta/kompa albo nie ten bon ustawiłeś zią :)

Opublikowano

Ustawiłem FKS co oznacza średnie czy tam um no ale mniejsza ustawiłem to na 15% i jak byly sr 30 itp to się nie zatrzymywalo więc to raczej um ale weszły 17% i się nie zatrzymały :D

Opublikowano

Tępy? tak bardzo. DDS to skrót od Durchschnittsschaden czyli Obrażenia Umiejętności. Zadziwiasz mnie swoją głupotą i czytaniem BEZ zrozumienia. Nie wiem, może źle interpretujesz moją wypowiedź, ale jak pisałem ustawiam DDS / FKS na np 5 i jak wejdzie dajmy na to 13 to nie zatrzymuje się. Ale już wiem o co chodzi, ten Bot szuka takiego idealnego bonu.

Opublikowano

Bonusy normalne działają, ale średnie i UM niekoniecznie tzn. jak wpiszesz 15 to szuka 15 a nie jak większe wejdą to zatrzymuje...

Opublikowano

FKS i DDS to nie Um. oraz Śr.

Durchschnittsschaden są to umki .a to pod tym czy nad tym na liście to są śr o.O Kolega 7x Up dobrze powiedzial że DDS to nie Umki...Tylko Durchschnittsschaden...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Miłej krótkiej lektury:

esonderheit bei Waffen für Level 30 und Level 75

Alle Waffen mit Level 30 und Level 75 haben als Besonderheit eine fest eingebaute Bonuskombination mit Durchschnittsschaden(DSS) und Fertigkeitsschaden(FKS). Mindestens einer der Boni ist immer vorhanden und beide können auch negative Werte annehmen. Wenn ein Bonus den Wert 0 hat ist er unsichtbar, erscheint aber beim nächsten Verzaubern wieder.Zusätzlich zu den DSS- und FKS-Boni können auch noch andere Boni vorhanden sein.

-47% bis +67% DSS

-32% bis +31% FKS

http://wiki.metin2.de/index.php/Bonus

SORY SORY SORY SORY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rzeczywiście w zmieniaczu bonów jest DDS skrót i Durchschnittsschaden pełna nazwa. Kurczę sorka za fatygę :)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...