Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Ban za hacki

mnowacki07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi. Nie używalem hacków a napisali mi tak. Niedozwolone oprogramowanie--konto powiązane z(jakims graczem). Dodali jeszcze ze na stałe. O co w tym wszystkim chodzi?

Opublikowano

To znaczy iż ktoś o tym samym ip używał hacków i dostałeś bana również bo masz takie samo ip . Chyba że to ty używałeś hackow i za to dostałes bana , wykryli to poprostu iż używałeś czegoś . Jeżeli nic nie używałeś to pisz do supportu ze skargą .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

Nawet jeśli nie używałeś, nie licz na UB od permamentnego :) Nigdy za nic nikogo nie odbanowali. O takie coś odwołujesz się tylko jeśli minął czas bana powiedzmy 3 dni a po 4dniach nadal nie możesz grać, a nie zostałeś poinformowany o przedłużeniu.

E9mwj60.png

Opublikowano

Nawet jeśli nie używałeś, nie licz na UB od permamentnego :) Nigdy za nic nikogo nie odbanowali. O takie coś odwołujesz się tylko jeśli minął czas bana powiedzmy 3 dni a po 4dniach nadal nie możesz grać, a nie zostałeś poinformowany o przedłużeniu.

Mylisz się mnie juz kiedys odbanowali za hacki chociaz bylem winny :P ale teraz dostalem tak samo bana za powiazane konto i nie cheatowalem napisalem skarge ale UB nie dostalem :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

`Login nie ma nic do tego . Ile ludzi ma podobne loginy ? Po prostu się im coś pojeba** . I zgadzam się z misiekantos ich wiedza jest nikła , banują nie winne osoby na IP , które może być takie samo . Co do tematu . Jeżeli mieszkasz na ośiedlu jest możliwość ,że Cię właśnie za to zbanowali <=== Ktoś napierda**ł na hackach :D . Napisz do supportu i powiedz co odpisali :->

Opublikowano

a taka treść wiadomości.

Z zapisów serwerowych wynika że konto na które się powołujesz i konto, na którym wykorzystywane było niedozwolone oprogramowanie użytkuje ta sama osoba. W myśl obowiązujących zasad używanie niedozwolonego oprogramowania wiąże się z otrzymaniem blokady na wszystkie powiązane konta użytkownika i tak się stało w tym przypadku. Z mojej analizy wynika iż blokada nałożona na konto jest słuszna i zostaje podtrzymana. Jednocześnie informuję iż masz prawo odwołać się od mojej decyzji używając opcji skarga w historii zgłoszenia - wtedy zostanie ono przekazane do gruntownej analizy - proszę przy tym pamiętać iż decyzja GA jest decyzją ostateczną.

Co mam w tym związku robić?

Opublikowano

Grałeś na PL? Mi - o dziwo - odbanowali konto za FishBota! Nie wiem dlaczego, ale nie grałem miesiąc po tym, jak dostałem bana - patrze a tu konto odbanowane. Mam 3 konta o takiej samej nazwie. Jedynie koncowki sa inne. r, r1,r2. na r i r1 dostalem bana a na r2 nie dostalem . Widać nie taki zły ten team.

Opublikowano

Grałeś na PL? Mi - o dziwo - odbanowali konto za FishBota! Nie wiem dlaczego, ale nie grałem miesiąc po tym, jak dostałem bana - patrze a tu konto odbanowane. Mam 3 konta o takiej samej nazwie. Jedynie koncowki sa inne. r, r1,r2. na r i r1 dostalem bana a na r2 nie dostalem . Widać nie taki zły ten team.

ale odwolywales sie? pisales do Ga? A dostales bana na zawsze? Na jakim serwerze grasz?

Opublikowano

Napisz do GA opisz całą sutuacje :> Myśle ,iż OdBaNuje ,because mało gracz jest :)

Opublikowano

Witam Pana Administratora Zostałem zbanowany na serwerze xxx o nicku postaci xxx nie wiem za co nie było żadnych info na mailu. Chciałbym o szybką pomoc w rozwiązaniu problemu z powarzaniem xxxx

W miejsca xxx zapewne wiesz co wpisać ja bym tak napisał :)

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Witam Pana Administratora Zostałem zbanowany na serwerze xxx o nicku postaci xxx nie wiem za co nie było żadnych info na mailu. Chciałbym o szybką pomoc w rozwiązaniu problemu z powarzaniem xxxx

W miejsca xxx zapewne wiesz co wpisać ja bym tak napisał :)

Ale dostałem info na mialu:p

Opublikowano

Pojawiła się odpowiedź od GA:

Pana konto zostało zablokowane ponieważ współpracowało z kontem zablokowanym za niedozwolone oprogramowanie.Pisząc współpracowało mam na myśli itemki które trafiały na Pana konto z konta zablokowanego za łamanie zasad.Ponadto dodam iż logi serwerowe wyraźnie wskazują iż na obu kontach w momencie przekazywania była ta sama osoba.

Problem w tym, że nie dostawałem itemów od tamtego gracza. Już nic nie da się zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...