Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić w necie ?

plaski1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest ... raz znalazłem ofertę w której trzeba było napisać artykuł ... napisałem gostek artykuł przyją i zapłacił 50 zł ... Niestety stronka z ofertami już nie działa ;/

Opublikowano

A to? 20dollars2surf

Nie da rady dzięki temu zarabiać?...

A sprawdzałeś ? bo ja już zarabiałem na jednej stronce przez kilka mies i do tej pory nie dostałem ani grosza :D

Opublikowano

Coś tam sie da ta strona niby daje 20$ w miesiac ale nie mam czasu na takie pierdoły a czas to pieniadz wiec jak strace tam czas a kasy nie dostane to bede na minusie.Jesli ci brakuje na kompa i chcesz dorobic to napewno ci wiecej brakuje niz 100zł...: d a za pisanie artykułów były oferty kiedys ale teraz nie potrzebuje kasy to nie szukam :D

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Coś tam sie da ta strona niby daje 20$ w miesiac ale nie mam czasu na takie pierdoły a czas to pieniadz wiec jak strace tam czas a kasy nie dostane to bede na minusie.Jesli ci brakuje na kompa i chcesz dorobic to napewno ci wiecej brakuje niz 100zł...: d a za pisanie artykułów były oferty kiedys ale teraz nie potrzebuje kasy to nie szukam :D

no kapine więcej ;D

No i jak napisałeś czas to pieniądz i własnie jak nie wypłacą a ja będe się męczył to bede na minusie ... właśnie dlatego szukam sprawdzonych sposobów :P

Opublikowano

Sprawdzone sposoby to warez.

Nic innego nie działa, sami oszuści ;)

Ale warez jest karalny :)

Nic więcej nie powiem, bo tutaj jest zakaz warezu :D

52287137559562145640.png

Opublikowano

cashfile.org + sharecash.org - 100$ ostatni miesiac.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Szkoda, czasu na pieprzenie się z buxami. Już lepiej wychodzi rozdawac ulotki... Lepiej płatna praca i wcale nie taka męcząca i długa.

dlatego napisałem że nie chce buxów ... a co do ulotek to marna kasa

weź se znajdź prace a nie, biede klepiesz ja mam bugatti veyrona i szpanuje nim, a ty co? fiat 126p ;/

pozostawię to bez komentarza

Jesli masz 18 lat zainteresuj sie Pokerem.

no niestety nie mam 18 lat ;]

Ja za uploady na hotfile w 10mies. zarobilem 27$ czyli ~85zł.

ooo matko ... jak ja w 10 mies miałbym zarobić 85zł to prędzej bym ocipiał :D ale zawsze to jakiś grosz :P

Opublikowano

plaski1111

dlatego napisałem że nie chce buxów ... a co do ulotek to marna kasa

Marna kasa buahahaha 140 zł a chodzę w poniedziałki raz w tygodniu na rowerze w 3-4godziny rozdaje według ustaleń gościa parę ulic czasami też u starszego to węgiel to coś porobić pomóc znosić i td też mam jakieś tam 50-70 zł to czasami też u kogoś robię następne z 50 zł

Ulotki 140zł na miesiąc czyli chodzenie po 3-4 godziny zależy jak połapiesz się bo ja na początku robiłem długo a teraz popierdzielam jak posrany szybko rozdam.

Tylko musisz ogarniać bo jak nie dasz ulotek to jakaś babka podkabluje to cie wywala ja na szczęście nie jest jak inni bo długo już robię i chyba nikt się nie skarżył

634534203295449218.png
Opublikowano

Minireklamy na swojej stronie internetowej. Najlepiej od tych producentów którzy po prostu chcą więcej wejść na swój dany link. Dostajesz grosze, ale bądź co bądź lepsze, to niż nic :)

Opublikowano

www.timeupload.com - wczucasz pliki i dostajesz kase za pobranie, stronka mojego kolegi poki co sie rozwija jesli chcesz zarobic to rob konto. Wyplaty raz na miesiac, ale musisz troche poreklamowac swoje linki \ bloga z linkami. I nie pierdolcie ze zarobic sie nie da bo ja zarobilem kokosy na takich stronach jak cashfile.org czy tez firecash.org.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Zacznij nagrywac filmiki na YouTube. Po osiagnieciu jakiejs tam ilosci widzow mozesz zlozyc podanie o partnerstwo czyli reklamy przed kazdym woim filmikiem za ktore bedziesz dostawac kase.

Opublikowano

MyPay jest .

Ale tam kurwa aby 1 zł trzeba w chuj przepierdalać stron i się rejestrować.

Lepiej już uploadować pliki ;D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Allegro to chyba najlepszy pomysł, ale nie wszyscy mają coś do sprzedania.

Ja akurat teraz trapie się nad nową, fajną ładowarką którą przywiozłem z kolonii.

I nie wiem do jakiego ona telefonu jest. Chyba będę musiał zrobić zdjęcie i wrzucić gdzieś

żeby ktoś mi przeanalizował ją, i wtedy sobie ją wystawie.

OndteAw.png

Opublikowano

masz tylko dwie opcje

dawać filmiki na YT i dostać Partnera

uploadować pliki na hostingi gdzie płacą za pobieranie ;)

Inne strony takie jak wypełnianie ankiet to tego nigdy nie zarobisz czemu ?

Bo musisz nabić np. 50 $ by wypłacić a by nabić 50 $ to musisz być NO-Live i siedzieć cały rok przed kompem ;)

powodzenia ;0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...