Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kbot-jaka szansa na bana?

OsiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałem się dowiedzieć,jaka jest szansa,że na kbocie nie dostane bana,wiem że kbot jest najmniej wykrywalny itp,ale wolę się upewnić,pytanie 2,czy ktoś z was dostał bana za kbota?jak można się spytać,to też po ilu dniach/miesiącach botowania,daje +

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

zwykle kbot ma 99,9 % niewykrywalności ten 1% zależy juz od gracza

to znaczy?

Opublikowano

to znaczy, że jeśli będziesz bocić po 24h na dobe w dodatku siedem dni w tygodniu zbierając boxy i to na jednej i tej samej mapie to bana masz niemalże gwarantowanego :rolleyes:

popatrz w tutkach, tam jest tut na temak "jak bocić, żeby nie wpaść" :rolleyes:

Moja rada to raz na pare godzin wskoczyć na mapke, wypstrykać troche ammo na alienkach, żeby w logach było coś więcej niż tylko energia do kotła a ryzyko bana będzie naprawdę znikome :)

Opublikowano

to znaczy, że jeśli będziesz bocić po 24h na dobe w dodatku siedem dni w tygodniu zbierając boxy i to na jednej i tej samej mapie to bana masz niemalże gwarantowanego :rolleyes:

popatrz w tutkach, tam jest tut na temak "jak bocić, żeby nie wpaść" :rolleyes:

Moja rada to raz na pare godzin wskoczyć na mapke, wypstrykać troche ammo na alienkach, żeby w logach było coś więcej niż tylko energia do kotła a ryzyko bana będzie naprawdę znikome :)

tzn ja chce tylko na skrzynkach,moge np niewiem,24 godziny na 1 mapie,24 na innej,i tak ciągle?moge ewentualnie ubić na 24h ze 3 strenerki ;p bo niechce wbić więcej niż 5 lvl,żeby mi skrzynie zbierało,bociłbym na 2-1 i 2-2 + bicie kilku alienków dziennie,wypali?

Opublikowano

o tym właśnie mówię, żeby nie bocić bez przerwy tylko raz na pare godzinek zapchać dziennik jakimiś alienami gdyż przy zbieraniu boxów w dzienniku zapisują się tylko informacje o zebranej energii do kotła, więc jeśli w dzienniku będą tysiące samych energii to chyba oczywiste, że wyda się to podejrzane :rolleyes: tak ode mnie, to chyba nie problem polatać z pół godzinki i pobić jakieś małe dziadostwa skoro bocik odpierdala za nas mase roboty :P

EDIT: przełącz od czasu do czasu bota na walenie streunerów na parę minut i powinno być git, ponadto jeśli planujesz bocić tylko na dwóch wyżej wymienionych mapach to ustaw żeby np co godzinke skakał z jednej na drugą i po sprawie

Opublikowano

o tym właśnie mówię, żeby nie bocić bez przerwy tylko raz na pare godzinek zapchać dziennik jakimiś alienami gdyż przy zbieraniu boxów w dzienniku zapisują się tylko informacje o zebranej energii do kotła, więc jeśli w dzienniku będą tysiące samych energii to chyba oczywiste, że wyda się to podejrzane :rolleyes: tak ode mnie, to chyba nie problem polatać z pół godzinki i pobić jakieś małe dziadostwa skoro bocik odpierdala za nas mase roboty :P

EDIT: przełącz od czasu do czasu bota na walenie streunerów na parę minut i powinno być git, ponadto jeśli planujesz bocić tylko na dwóch wyżej wymienionych mapach to ustaw żeby np co godzinke skakał z jednej na drugą i po sprawie

czyli np jak będę co 24h bocił tylko na 2-1 i 2-2 i ustawie żeby skakał przez porty,to raczej nie dadzą bana???,ps niechce bić alienków bo mi lvl wzrośnie i na x1 nie będe mógł zbierać ;p

Opublikowano

tak jak wyżej napisałem, jeśli będziesz zbierać tylko i wyłącznie boxy to na Home w dzienniczku będzie tylko i wyłącznie sama energia do kotła a tłukąc alieny od czasu do czasu naśmiecisz troszkę nieco innymi logami i już mniejsza szansa na wykrycie.

ja osobiście potrafięna drugim koncie bocić z dedyka dopóki mi się nie przypomni czyli nierzadko po 3-4 dni bez przerwy na samych boxach ale już raz warn na konto poszedł przez to i dlatego nie polecam napierdalania samych skrzynek...ponadto jeśli wybocisz sobie leonka z fs i w między czasie choć troche sky lab rozbudujesz dla złotka to nie widzę nic strasznego w boceniu poza 2-1 :rolleyes: podbocisz troszkę to walniesz ze 2 irki i flaxy, do tego BO2 i śmiganie poza bazówką nie stanowi większego problemu :rolleyes:

Bennq123 jak zmieniłeś na jakąś szajską darmówkę to nie dziw się że warn Ci wpadł a pozatym możesz przerwać bocenie na np tydzień i wtedy dostac bana.... niezawsze bana dostaje się odrazu, czasem ban/warn wpada po dłuższym czasie i wierz lub nie ale przesadne bocenie po bóg wie ile godzin ma akurat duuuże znaczenie jeśli chodzi o ryzyko wpadki

Opublikowano

tak jak wyżej napisałem, jeśli będziesz zbierać tylko i wyłącznie boxy to na Home w dzienniczku będzie tylko i wyłącznie sama energia do kotła a tłukąc alieny od czasu do czasu naśmiecisz troszkę nieco innymi logami i już mniejsza szansa na wykrycie.

ja osobiście potrafięna drugim koncie bocić z dedyka dopóki mi się nie przypomni czyli nierzadko po 3-4 dni bez przerwy na samych boxach ale już raz warn na konto poszedł przez to i dlatego nie polecam napierdalania samych skrzynek...ponadto jeśli wybocisz sobie leonka z fs i w między czasie choć troche sky lab rozbudujesz dla złotka to nie widzę nic strasznego w boceniu poza 2-1 :rolleyes: podbocisz troszkę to walniesz ze 2 irki i flaxy, do tego BO2 i śmiganie poza bazówką nie stanowi większego problemu :rolleyes:

Bennq123 jak zmieniłeś na jakąś szajską darmówkę to nie dziw się że warn Ci wpadł a pozatym możesz przerwać bocenie na np tydzień i wtedy dostac bana.... niezawsze bana dostaje się odrazu, czasem ban/warn wpada po dłuższym czasie i wierz lub nie ale przesadne bocenie po bóg wie ile godzin ma akurat duuuże znaczenie jeśli chodzi o ryzyko wpadki

czy duża jest szansa że na pl3(w moim wypadku to pl3)na 2-2 bym padał w niewidce na vedzie full speed?

Opublikowano

No to wszystko wiesz jak zbierać.

ja zbierałem skrzyneczki latałem na alieny robiłerm wrota i to po kilka godzin dziennie na róznych mapkach, i co raz ban -20%PD za miesiąc ban -50%PD. Pisałem do pomocy technicznej odpowiadali "dziękujemy za wybór naszych gier"

Więc jak zaczynasz latać na botach licz się z utrata PD.

Sam latam ale pogodziłem się z tym faktem że to tylko zabawa a nie na maxa ładowanie realnej gotówki w tą grę tylko zabawa.

Zakup licencji na KBota jest jednorazowy i to mniej więcej tyle co wydawałeś na smsy i przelewy raz w tygodniu a zabawa jest o wiele większa z Kbotem niż przelewami podczas MHH.

Ja poprzednie konto zarobiłem 2 bany więc już nie latam zrobiłem 2 konto i latam dalej, zabawa trwa dalej.

Więc chcesz polatać na obcych bazówkach, porobić wrota, czy kupić sobie 9tego drona włączaj bota i idz na TV.

Opublikowano

andrew8 albo masz zajebistego pecha albo BP wyjątkowo lubi Ci życie uprzykrzać ;) ja na dwóch kontach, jakiś czas temu dostałem po jednym ostrzeżeniu i jak narazie jest spokój a dostać dostałem przez własną głupote i nic więcej :huh: dla mnie sprawa jest prosta... bocąc jak ostatnia pazera zawsze ma sięwiększe prawdopodobieństwo wpadki niż ten który posiada choć odrobinę zdrowego rozsądku :rolleyes: ja pomimo warnów bocę już naprawdę dłuuugi czas na ibocie i kabocie i nie mam żadnych problemów bo nie powtarzam błędów przed którymi przestrzegałem powyżej autora tematu :)

Opublikowano

Głownym bledem praktycznie wszytkich jest to , ze spokojnie botują sb. na bio bocie , pozneij zaczyna sie robic gorąco i dochodzi Kbot z GG. I tu robicie najwiekszy blad. Zmieniacie bota , przyczym cos z kodem zrodłowym , i szansa na bana wzrasta do 101%

Opublikowano

Wielu robi tak, że na x-1 boci do FE 24PP, potem kilka laserków, 12 lvl i bocenie na bazówce. A nie wiem co to za koleś co tak dziwnie gada o jakichś błędach itd.

Opublikowano

Ten z cyferkami z nicku... Ty chyba mnie nie rozumiesz. Napisałem, że dostałem warna przez to, że ZMIENIŁEM bota, a nie za kbota... Teraz kbot prawię 24/7 bocił i nic nie było. Aktualnie nastawiam go na noc na kryśki i żadnego warna nie mam...

xD

262xro2.jpg

xD

• 1 rok później...
Opublikowano

Gratuluję otrzymujesz talon na balon i diamentową łopatę!

A żeby spamu nie było: Teraz jest chyba ciut lepszy skrypt wyłapujący boty, więc łatwiej wpaść(moim zdaniem).

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Coś się popierdzieliło z wykrywalnością KBot'a :unsure: wszystkie moje nowe konta a było tego ponad 20 wyłapały perma pomimo że miały po 2-3 miesiące i więcej. Bociłem tyko trialem IBota i Kbota i taka wtopa :( o dziwo główne konto bocone non-stop ale z zachowaniem zdrowego rozsądku tylko raz wyłapało ostrzeżenie z pół roku temu ( wtedy jak była ta ogromna fala banów) i dalej nic. Nie wiem o co chodzi w tym BP czy konta z topki są traktowane bardziej ulgowo albo że na tym koncie raz zrobiłem wpłatę 4 zł. za jakieś pierdoły i liczą na więcej... a więc całkiem bezpiecznego bocenia nie ma

Opublikowano

Z tego co tu czytam - chyba kupię kbota - Ukash wchodzi w grę ?

Jasne że tak - najlepiej kupić na allegro tyle by pasował kurs waluty i napisać nawet przez skype do kogoś z kbotik.com i po sprawie. Wychodzi najtaniej i 100% pewne

Opublikowano

Ludzie nie jestem aż tak zły i wam % tera nie wlepie, wystarczy raport, a nie bezsensowne nabijanie postów.

#Odkop, zamykam.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...