Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Najlepsza snajperka ;)

yuma30

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was. Mam parę pytań ;p

Jaka jest najlepsza snajperka w grze? (która zadaje najwięcej obrażeń i ma największy dystans)

Jaki nóż jest najlepszy? (który zadaje najwięcej obrażeń)

Czy pistolet jest na inny slot niż snajperka?

I oczywiście, jaki jest najlepszy pistolet? (który zadaje najwięcej obrażeń, dystans średni)

@PS

Szukałem w TYM temacie, ale jakoś nie mogę go ogarnąć (i nie wiem czy nie jest przypadkiem nieaktualny)

&

Zapomniałem przed nazwą tematu dać "[Q]" za co przepraszam.

Pokój i bezpieczeństwo, bracia.

Działamy w mroku by służyć światłości. Jesteśmy Assassynami.

Nothing is true, Everything is permitted.

Requiescat in Pace

yuma30.png

Walnij delete.png

Opublikowano

Witam Was. Mam parę pytań ;p

Jaka jest najlepsza snajperka w grze? (która zadaje najwięcej obrażeń i ma największy dystans)

Jaki nóż jest najlepszy? (który zadaje najwięcej obrażeń)

Czy pistolet jest na inny slot niż snajperka?

I oczywiście, jaki jest najlepszy pistolet? (który zadaje najwięcej obrażeń, dystans średni)

@PS

Szukałem w TYM temacie, ale jakoś nie mogę go ogarnąć (i nie wiem czy nie jest przypadkiem nieaktualny)

&

Zapomniałem przed nazwą tematu dać "[Q]" za co przepraszam.

Royal- Pisqueake super pooper (chyba tak się pisze), super royal knife

Nazi- Stefans Uber sharpshooter, uber konrads knife

Nie, możesz mieć przy sobie tylko dwie bronie, pistolet liczy się jak każda inna

Najlepsze pistolety to te po 450vp ;) Ja polecam slow long

Opublikowano

Weź po Polsku pisz nazwy tych broni bo mam na Polski ustawiony ;p A i jestem Royal :)

Pokój i bezpieczeństwo, bracia.

Działamy w mroku by służyć światłości. Jesteśmy Assassynami.

Nothing is true, Everything is permitted.

Requiescat in Pace

yuma30.png

Walnij delete.png

Opublikowano

Uno :

W dziale obowiązują odpowiednie prefixy:

[Cheat] - Hack

[Q] - Pytanie, problem, szukam

[News], [info] - Newsy, informacje

[Tut], [VideoTut] - Tutorial, Videotutorial

[Dyskusja] - Rozmowa na dany temat

Duo :

Pukawka Pipsqeka (Chyba o to chodzi ? )

Nóż kondrada, Nóż royal

A z pistoletów polecam te najwolniejsze, zadają najwięcej obrażeń.

I ostatnie ;D :

http://www.mpcforum.pl/topic/404405-info-statystyki-broni/

OndteAw.png
Opublikowano

wydaje mi sie ze najlepsza to m95 xD

Wydaje ci się. Najlepsza to m95, svd, uber snajperka stefana, pukawka pisqueaka (long, slow). To jedna i ta sama broń, rózni się jedynie teksturą i odgłosem

Opublikowano

to wogóle jest snajperka short O_o ja grając na dwóch snajpach wolnych używałem na przeciwników daleko. A szbkiej na bliski i do niszczenia pojazdów.

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano
@PS

Dlaczego miałby być nieaktualny ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja kupiłem M95 i nieco żałuję bo strata kasy. Jak nie lubisz kampić to idź w pistolero SR\LR plus ewentualnie granatnik. Ja wypróbowałem wszystkie buildy na commando według mnie najlepiej jest grać double snipe albo właśnie pistolero.

19416.gif

ŁKS od zawsze, na zawsze

9762.png

Opublikowano

najlepsza snajperka na daleki dystans SVD lub M95 najlepszy noz uber lub super pistolet mozna miec zamiast snajperki lub noza na sredni dystans wez ludwig uber loaded a u royals nie wiem ale tez moderate tyle na ten temat

Opublikowano

najlepsza snajperka na daleki dystans SVD lub M95 najlepszy noz uber lub super pistolet mozna miec zamiast snajperki lub noza na sredni dystans wez ludwig uber loaded a u royals nie wiem ale tez moderate tyle na ten temat

Sranie w banie, nie znasz się to nie próbuj być ekspertem... Snajperka dla royals- super pukawka pisqueaka (daleki dystans, powolna), dla nazi- uber snajperka stefana (daleki dystans, wolna). Obie mają po 7 naboi. Możesz także kupić snajperki o parametrach szybki/ krótki zasięg, tyle że mają one znacznie mniejszy dmg i odrzut. Co do noży- dla royal : super nóż royal, dla nazi: uber nóż konrada. Snajperek moderate nie polecam bo są totalnie gówniane, nikt ich nie bierze. Tak na przyszłość, wszystkie najlepsze bronie to te, które kosztują 450vp na 1 dzień. Wszystkie droższe to albo odpowiedniki naszej broni z drużyny przeciwnej albo po prostu zmieniona skórka broni. SVD= uber snajperka stefana, takie same statystyki tylko 2x droższa. To samo M95=super pukawka pisqueaka. A żeby wyczerpać temat: uber glebołamacz=SV-98, Super snajperka rodricka (czy coś w ten deseń)= M21.

Opublikowano

boshe... co za pojeb bronie typu SVD M95 to jest to samo co uber i super wiec napisales debilu to co ja tylko ze ja wole bronie z lepszym wygladem i odglosem i wogole jak masz taka bron lepiej sie czujesz i ci sie wydaje ze wiecej zdzialasz wiec to tez ma taki wspolczynnik psychologiczny expertem nie jestem ale dzieki temu wydaje mi sie ze sa lepsze

Opublikowano

boshe... co za pojeb bronie typu SVD M95 to jest to samo co uber i super wiec napisales debilu to co ja tylko ze ja wole bronie z lepszym wygladem i odglosem i wogole jak masz taka bron lepiej sie czujesz i ci sie wydaje ze wiecej zdzialasz wiec to tez ma taki wspolczynnik psychologiczny expertem nie jestem ale dzieki temu wydaje mi sie ze sa lepsze

Brak słów... Żenada i tyle...

Nie spamuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...