Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wczoraj skopiowałem steam na inny dysk a potem usunełem ten pierwszy czyli nie skopiowany. A teraz mam we wsyztskich grach że gra jest tymczasowo nie dostępna..

Oco chodzi czy to wina że skopiowałem i usunełem orginał?

Dobra mniejsza z ty teraz mam problem chcę zainstalować koda z płyty i pisze mi że mam 0mb wolnego miejsca na dysku. ( Coda MW2 instaluje się przez steam)

Opublikowano

Pytania proszę kierować nie na MPC tylko do oficjalnego supportu STEAM :). Nie jesteśmy pracownikami STEAM by ci pomóc.

Od siebie dodam STEAM - > najwieksze kurestwo na swiecie. Juz wole miec normalna instalacje z samej plyty bez logowania do jakiejs durnej platformy. Jesli ten STEAM bedzie norma w sprzedawanych grach i w kazdej bedzie weryfikacja to niestety , ale sam zaczne piracić :). Skoro twórcy gier nie mają do mnie zaufania i ograniczają prawa do wygodnego grania to wtedy pozdrowie ich środkowym palcem i ściągnę piracką wersję :)

Dlatego czasem rozumiem niektórych piratów.

jqeuR.png

Opublikowano

Od siebie dodam STEAM - > najwieksze kurestwo na swiecie. Juz wole miec normalna instalacje z samej plyty bez logowania do jakiejs durnej platformy.

Ja też. Ale co poradze skoro do zagrania w Coda jednak potrzebny jest ten badziew. A więc może wiesz czemu wypierdala mi że mam 0Mb jak mam prawie dysk pusty

Opublikowano

Ja też. Ale co poradze skoro do zagrania w Coda jednak potrzebny jest ten badziew. A więc może wiesz czemu wypierdala mi że mam 0Mb jak mam prawie dysk pusty

Moze dlatego, ze ten pojebany STEAM ma gdzies ustawione C: albo D: jako domyslne ? :x

jqeuR.png

Opublikowano

Zainstaluj steama normalnie na dysku D. Na 99% problemem jest przeniesienie go. Pewnie niechciało ci się instalować gier, trzeba było backupa zrobić.

hylJF.png