Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio kupiłem sobie postać "Irelia" jest fajna ale chcialbym wiedziec wasze zdanie na jej temat :)

Masterisy : 0/9/21

Runki przebicie panerza + 10, obrażenia + 15

na początku zawsze składam Moc Trójcy potem jakis item z K.W Miecz (zależy od gry) nstepnie lodowy młot (frozen malet czy jakos tak) potem phantom dancer i infinity eadge

chciałbym was prosić abyście dodali coś od siebie moze ktoś z was ma lepszy build

z góry dziekuje :)

Opublikowano

Jak sam napisałeś Irelia to offtank, a więc powinieneś budować ją w ten sposób - u Ciebie natomiast jedynym survi to hp z Frozen malleta. Na offtanku buduję się 1 lub 2 dmg itemy po czym robi się jedynie survi.

Mój build to:

Merkurki

Trinity force

Warmog+Atma

Zależnie od gry - Banshee, FoN etc.

W runkach przydałby Ci się armor i mres również ale moim zdaniem nie koniecznie.

Opublikowano

Offtank to tak: z regena +15 filozofa a pozniej korone. Merkurki. Trinity. Jak to masz gra wygrana. Później składałem hexteha 2x leczenie. cos na atak i życie (warmog i atma.). W zależności jaki team force of nature lub opaska (jak cc są ogromne)..

Opublikowano

Moim zdaniem atma to nie item na irelie ,o wiele lepiej sprawuje się Wits End :>.

Ja swoją irelkę robie tak :

Wits End>Tabi/Merkurki (jak tabi to składasz z filozofera tamto gówno)>Tri>Guardian>Tank items.

Można dowalić atme ,ale nie polecam :>.

Runki:

Czerwone Armor Pene

Zółte Armor

Niebieskie Magic Res /Magic Res Per Lvl

Flat-Regen hp lub HP.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"