Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

J.Polski pilne no prosze :(

qoPo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam przeczytać tekst Mój najświętszy obowiązek fragment Ogień zapału i mam zadanie Zapisz swoje wrażenia po lekturze tekstu

Jeżeli ktoś ma podręcznik Słowa na czasie dal gimnazjum 3 to na str 14 jest tekst a na 16 zadanie 1 ;)

proszę o pomoc dam limit plusów lub minusów

Opublikowano

Po przeczytaniu tekstu "Mój najświętszy obowiązek" byłem poruszony, że podczas kiedy Polski nie było na mapie, to ludzie wciąż walczyli za naszą Ojczyznę. Jestem pewny, że ja nie sprostałbym takiemu zadaniu. Podziwiam więc mojego rówieśnika, który opisuje swoje przeżycia w dzienniku.

ex

Opublikowano

Mastick Już to czytałem z googli nie musiałeś kopiować czekam na dalsze propozycje a tekstu nie mam bo skan mi nie działa

Opublikowano

Mastick bo szmata kazała mi napisać 10 zdań

Opublikowano

Wyzywasz nauczycielkę tylko dlatego, że zadała Ci zadanie domowe ? <_< Idź się leczyć leniu śmierdzący. Dwie strony tekstu przeczytać to nie problem .. 10 zdań to też nie taki problem więc proszę wysil swoje komórki i napisz coś samodzielnie :). Bo uważam , że zadanie nie jest trudne ;).

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...