Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalowanie Windowsa 7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema . mam pytanie ,gdy będę instalował windowsa 7 z windowsa xp ,to stracę wszystkie pliki ? I czym się różni windows 7 pirat od oryginala ? bo nie wiem czy kupić ;/

Edytowane przez Crazy Apple
Opublikowano

no raczej stracisz o.O ...

a czym się różni pirat od orginałki ? niczym ;) tylko możesz mieć problemy z organami ścigania ,ale to rzadko się zdarza ;p

OndteAw.png

Opublikowano

pirat się różni jedynie tym że nie możesz mieć orginalnego oprogramowania z windows upade. Natomiast Orginalny windows daje ci wszystkie funkcje odblokowane i bez problemu aktualizujesz system z windows upade oczywiście możesz też używać aktywatora do windowsa 7 aktywujesz i jak orginał akurat ja tak mam :D

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

nic nie straci w czasie instalacji.

w czasie instalacji sama z siebie instalka nigdy nie formatuje dysku chyba że zaznaczymy taką opcje

jeśli instaluje na partycji gdzie jest już inny system ( to samo dotyczy Visty ) instalka W7 przesunie pliki starego windows XP ( Program Files, Documents and Settings i katalog Windows ) do jednego katalogu w celu możliwości późniejszego cofnięcia systemu do poprzedniej sytuacji , można ją potem skasować sobie ręcznie albo z poziomu w7

można kupić wersje upgarde i nałożyć na stary windows, ale wtedy jest się ograniczonym tylko do wersji 32bitowej w7 i trzeba koniecznie większość programów reinstalować bo nie są przenoszone ustawienia starego windowsa zapisane w rejestrze systemowym

nie ma znaczenia czy to piracki czy legalny system w obu przypadkach będzie tak samo się w7 instalował

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...