Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie i Panie od jakiegoś czasu szukam ważnego dla mnie programu/skryptu/rozszeżenia do chrome i niestety nie mogę znaleść

Poszukuje czegoś co będzie działać baardzo szybko ponieważ każda milisekunda jest ważna i teraz najważniejsze czegoś co będzie klikać w napis w wyskakującym okienku.

cała zabawa polega na tym iż pokazuje się coś w co trzeba bardzo szybko kliknąć po czy wyświetla się strona z okienkiem w którym jest ok (trzeba szybko kliknąć w ok) po czym na tej samej stronie wyskakuje następne okienko i również trzeba szybko kliknąć ok

Czyli podsumuwując potrzebuje czegoś co bardzo szybko kliknie mi 3 razy w ok

Nie chodzi mi tutaj o autoklickery poniewaz w nich podaje się współrzędne gdzie mają kliknąc i z jaką prędkością

Taki program raczej odpada ponieważ strona raz odświeża się w mgnieniu oka a raz wolno.

Moze jest wśród nas ktoś kto zna się na c++ lub innym programem.

Dla takiego kogoś zrobienie takiego programu to kilka/kilkanaście minut

Dodam że potrzebuje tego do własnych potrzeb a nie do nękania niewinnych ludzi, wysyłania spamu itp.

Jestem w stanie zapłacić za taki program/skrypt/rozszeżenie jeśli zda to egzamin

Proszę pisać tu lub na gygy: 9377767 lub tel.kom.664909823

• Dodaj nową pozycję...