Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BUG] Możliwość włożenia wyposażenia poza bazą

Oskar5054

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj wieczorem stanąłem przy porcie i zamknąłem grę X w prawym górnym rogu. Następnego dnia wchodzę w hangar>wyposażenia aby włożyć mój przedmiot wygrany na aukcji. Wkłada się wszystko bez problemu później patrze w zakładkę "home" a tam Aktualna Pozycja: 1-2, nie uwierzyłem więc się zalogowałem na gwiezdną mapę i jednak byłem przy portalu w prawym górnym rogu na 1-2. Czy to bug?

Opublikowano

Lol ? nie wiedziałeś o tym ? jak jesteś np. na 1-6 nie chce ci się lecieć do bazy to podlatujesz do Portalu naciskasz Logout po 20sek. zamyka ci się okno. Wchodzisz w wyposażenie zmieniasz co chcesz i znów klikasz

Start i jesteś przy portalu z nowym wyposażeniem na statku :D

Opublikowano

X wylogowuje z mapki po 20 sek. wówczas można robić co się chce. Temat do zamknięcia bo temat obiecujący a w środku kicha.

bugpointblack.png

Opublikowano

to nie jest żaden bug i działa nie od dziś, ja sobie tak designy na wrogich zmieniam jak zużyje moc :rolleyes: wylogowujesz się z mapki,odświeżasz str hangaru i już śmiga jakbyś tał na bazówce więc ameryki niestety nie odkryłeś <_<

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...