Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

gdy chce grać na jakims priv np ten polski Charisme

to nie widze większości npc, niby serwer prawie full a spotkałem tylko jednego gracza

tak samo jest z serwerem maximus

Opublikowano

Nie mam zielonego pojęcia jak tam jest z Privami,ale wydaje mi się,że po prostu masz popsute pliki i tyle,Zrób Reinstal Clienta,powinno pomóc.

Opublikowano (edytowane)

o to chodzi że i to nie pomaga :(

ps. na globalu mam 38lv a ze skill rank ciężko więc dałem sobie spokój :P

Edytowane przez Sinepron
Opublikowano

Za wolno idzie SKILOWANIE ? Przecież jak na Globalu za szybko idzie moim zdaniem w 4 Dni Transfer nabijesz ;) Naprawdę tak długo ;d ?

Na Globalu wbiłeś 38 lv,więc dużo jeszcze nie wiesz ;)

Opublikowano

najpierw polecałbym ci wbić 110+ na globie żeby ogarniać mniej więcej, a jak mówisz ze na 38 ci wolno skill exp leci to tak jak up napisał "więc dużo jeszcze nie wiesz"

ale jeśli na charisme chcesz juz grać, to poczytaj forum i wszystkie tematy, może ominąłeś jakąś manualna łatke, posprawdzaj pliki, usuń updater.exe (albo update.exe juz nie pamiętam) i jeszcze raz włącz patcher

nie pamiętam co na charisme pomagało na te problemy

"niby serwer prawie full a spotkałem tylko jednego gracza"

to dlatego że ja już tam nie gram :D kilka osób pewnie sobie też odpuściło, a jak ceny IS po "promocji wakacyjnej" znowu były takie jak przed wakacjami, to serw za długo może nie pociągnąć, jak dobrze pamiętam purify epaulet (500 defa i cos tam hp) chyba 200zl +/-, a jak chcesz po 350rr bić następne resy i jak ci szybko idzie to musisz kupywać cc za SMS/przelew

za vote jest chyba 5cc na 12h czyli 10cc na dzień, a 1rr kosztuje 2 albo 3cc więc albo 3 albo 5 rr dziennie, co za tym idzie ok pol godziny niecałe bicia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...