Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AUTOIT-- KOMPILATOR ONLINE

lokuxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://195.162.76.27/OTHER/index.php oraz help !!

Projekt członka forum AuToit xaa pl

fajny kompilator online w razię gdy ktoś się nudził w pracy a nie miał jak ściągnąć ko kompilatora:D

zapisujemy kod w notepad

plik.au3 i wysylamy plik

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano
Opublikowano

Dodam, że od teraz autoit.xaa.pl jest oficjalnym supportem oraz prawdopodobnie za niedługo będzie wypuszczona polska wersja autoit też przez Debuger'a

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

UP@

Prawdopodobnie help będzie po polsku i inne duperele.(Przetłumaczenie)

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

@up tobie na ch*j innym się przyda

ważniejsze pytanie po kiego tu piszesz skoro cie to wali?

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Wiem, że topic troszkę stary ale może uaktualnię informacje:

Kompilator posiada aktualnie możliwość uploadu kodu i pobrania skompilowanego exe (opcjonalnie z własną ikoną)

Edytor online, w którym można napisać bezpośrednio kod po czym skompilować i pobrać program exe.

Dodatkowo edytor umożliwia kontynuowanie pisania skryptu w dowolnym momencie, po kliknięciu przycisku kompiluj poza linkiem do pobrania gotowego exe podane jest również link umożliwiający kontynuowanie pisania danego kodu oraz hasło wymagane do tej operacji. Także nikt czyjegoś kodu nie zobaczy i nie zmieni.

Jako ciekawostkę dodam, że w odróżnieniu od oryginalnego instalowanego pakietu autoit, kompilator/edytor online podaje ostrzeżenia oraz błędy wykryte w składni w języku polskim a co za tym idzie może posłużyć jako tłumacz błędów, które wyświetla SciTe.

Kompilator dostępny z poziomu forum pod linkiem compile.autoit.xaa.pl lub bezpośrednio pod adresem debuger.eu

Zapraszam.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Polskie są jedynie komunikaty o błędach i ostrzeżenia, wiele osób nie rozumie komunikatów podawanych na konsolę SciTE. To że Ty masz się za guru to nie oznacza, że reszta ma taki sam poziom, to również nie oznacza że Ty masz wysoki. Nie cierpię ludzi nie potrafiących docenić czyjejś pracy. Nie odpowiada Ci - nie korzystaj, wiele osób doceniło taką możliwość.

Adres strony z kompilatorem (i nie tylko aktualnie w skład usług wchodzi kompilator, edytor, serwer www, ftp oraz adres email w domenie) uległ zmianie.

Aktualny adres to http://debuger.eu

Serdecznie zapraszam.

Opublikowano

powiedz czy ja się podaje za jakiegoś jebanego guru? Podałem tylko jeden duży minus tego kompilatora, jak nie potrafisz przyjąć krytyki to po chuj udostępniasz to na forum gdzie jest "częściowa wolność słowa"?

i ja ci dałem minus który odstrasza "guru", no chyba że by to było przetłumaczone na polski, a nie google translate z którego jakiś "minus" gówno zrozumie

poza tym, fajnie że oceniasz osoby po ilości postów czy też jakiś zjebanych grup do których należą

pewnie i tak zaraz dostane za tego posta warna, ale wiedz że nie miałem na celu cię cisnąć, tylko ci przybliżyć sens mojej powyższej wypowiedzi

• 1 rok później...
Opublikowano

widze duzo sie zmienilo wyglada kozacko i wygodniejszy niz scite

dobra robota :P

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...